8.08.2011

tempat mengadu domba .



assalamualaikum lalings ! ^^


gua ni nampak je muka ganas macam the hulk , nampak je perangai konon gemah gemalai macam elly mazlein . tapi gua dalam hati ada taman woo . gua cepat tacing . gua sensitip sungguh kalau orang buat gua tacing . gua benci . bila gua tacing tacing tacing gua mula ar nak menitiskan air mata darah .

gua gumbira pong mata gua keluar air mata darah . gua ni perahsia orangnya . so siapa yang dapat cungkil rahsia gua memang gua tabik spring r . gua takkan cerita masalah hidup gua dekat orang lain . gua tak suka cerita dekat family gua . gua taknak dorang susah hati . tapi kekadang terlepas cakap maklumlah ikut mulut binasa . 

cuma sorang je yang dah bertahun hidup dengan gua akan tahu masalah gua . susah sedih senang bersama gua . gua tak tahu lah nak panggil dia orang ke apa . sebab gua dah anggap dia macam baby gua sendiri . gua sayang sampai mati .















mama sayang baby

hahaha korang jangan lah geli geli pulak . memang bear aka boncot yang dah lama tak basuh kemainn chomot ni lah tempat tomato mengadu domba walaupun dia tak hidup . T_T


p/s : korang pulak ? ^^,



macehh baca . datang lagi ye ^^,



27 comments:

Dalin said...

boncot? alalala.. comeynye nama.. hihi..

YUL said...

wahaha, busuk gile bear tu kan, :P

JIJI YU said...

berdaki dah bear tu weh

nuruashia ♥ said...

perahsia ye??? adehhh bru nk korek rhsie :P
ewwwwwuuuu mst wangi sgt2 kn bear tu ngeh3~

Wanz Mejuez said...

malam nanti saya colek boncot... ahahah

cinnamon.com said...

wanita mmg lagu tu..sensitif...penyayang orgnya..

iZ-oNe said...

nape boncot? npe x boncet? hoho..=D

sara zainol said...

meh sini sara nk tlg basuhkan boncot tu.. ekekehh :P

H.J said...

eiii..geli geleman i..

kinn said...

ehhh sama la kita. bear bucuk la best di peluk. kih3 ;p

ezzaty harith said...

somel nyer boncot..HAHAHA

lurun namzar said...

saya mengadu-domba ngan cik BS saya. :)

cx's said...

kih3. egtkn org tadi. boncot ekh? alololo.. bkn maen sdp lagi name. hehe. btw, cx drp group 1 perhimpunan bloglist 4.0 Abah! :)

Orenzsusu said...

haha bear busuk,,,, :P

mizzkechique said...

hehe..kite sama la.. tmpt mengadu MK adalah bear busuk..haha..


psst, kite sekampung eh, batu pahat gak.. :)

ღ p!nk veLvet ღ said...

owg slalu pape hal sik ngadu ke inchek bf jew ... tp kalau gado dgn die, idak la nak ngadu kat sape2, huhu~

SAYA BUKAN SAMDOL said...

alalaal comelnya cik tomato dgn bear :D

Tukang Godam said...

kakan tempat ngadu tu apa.. bear rupanya



Entry : wayang 3D dirumah

AesyaZealous said...

ko xde tmpat lain ke nak ngadu? haha!! boncot..

aku xde bebear pun..huk2

faa.rosli said...

sebenarnye dia idop...

n disebabkan tomato slalu kiss dia..

one day dy menjelma jd prince..upe2 nye b4 nie dy kene sumpah...

best x?? best x??

hahahahahah

fazilzura said...

ahkak pun suke bear tau .. melambak2 bear tp xdak nama pung.. huhuhu now dh kawin xdak dh , entah mana abah akak simpan

muhamadsufian89 said...

nak ganti boncot boleh?? haha

norsharmila said...

memang ganas. especially dgn pekataan 'gua' tu ;p

zOeY zAu YaH said...

comel mcm tuan dia haha

amna said...

kalau saya ngadu je kt mak. tapi kalau benda2 yg personal tulis atas kertas n nageh jer :(

Saiazuan said...

bucuk >.<

tomatokering :) said...

@muhamadsufian89 disobabkan ekau suruh balas den balas la yo . nangeh tak berlagu pulok nanti ;p










ekau den bawak balik buat bibik sajo boleh ? agagagagag ;p

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome