8.11.2011

BEST JUGAK MENGATA ORANG KAN ?


Assalamualaikum lalings ^^


malas nak berbasa basi lagi hari ni . haish . tolong lah jangan ingat diri tu PERFECT sangat ye anak-anak sekalian . kita semua kan makhluk ALLAH . masing masing ada kelebihan dan kekurangan . mungkin kau rasa kau tu seorang yang baik . maka , kau tolonglah bimbing pasangan kau supaya jadi orang yang baik jugak . :)

kalau salah sama-sama tegur . tak perlukan caci maki perkataan vavi sipot sedut semua tu nak keluar . betul tak ? then kalau kau rasa kau baik sangat , kenapa kau mesti maki orang ? see ? kat situ dah nampaklah point yg kau memang BAIK . :)

kalau tak terdaya , just say FULLSTOP je dekat hubungan tu . tak payah lah nak buat muka seposen raih simpati kononnya kau mangsa permainan . tak payah lah nak mengata "ehh kau bukan pompuan baik . memang tak layak buat bini !" 

ouh fine , memang kau BAIK n PERFECT , memang kau lah yg mak ayah kau agungkan selama ni . haha , so funny . #LOL .


p/s : takde kaitan dengan tomato mahupon geng tomato . agagag;p
harap korang bukan dikalangan orang2 ni kan ? tomato tahu semua baik baik kan ? hihi sayangggg semua. ^^


macehh baca .
maaf entri melepaskan geram . :)



19 comments:

Dalin said...

Dalin tak baik.. ngengadee je.. ^,^

En. Muncit said...

sabar separuh dr iman..
but2 nak salute dgn ayat2 tu
terbaik wok ! hehe

JIJI YU said...

aku juga banyak khilafnya..

muhamadsufian89 said...

den tak baik la. camno ni?? haha

siti kektus said...

sabar2. ;)

KhaiRin said...

adat manusia..seringkali lupa asal usul..

Nur Farah Hani said...

haha.. kalo nak cakap best gak mengata boleyh.. heee.. even tak baik pun sebenarnya.. ekekeke.. ;p

ღ p!nk veLvet ღ said...

mmbe rumah org dlu camtu la hbgn dgn pakwe die ... time gado kemain msg2 mencarut ... tp time baik, nak baby2 bagai laks #mengong

faa.rosli said...

nobody perfect..

tp yg perasan perfect ramai...huhuhu

cik hani said...

saya baik.. hikhik

AesyaZealous said...

sy x perfect

mizzkechique said...

alamak, selalu mengata tomato.. sowi yer.. huhu

eiela said...

camne nih, sabar je la nampaknya. dugaan berpuasa.

fazilzura said...

BETUI tu dear... setakat di gelar MANUSIA.. mmg x kan ler perfect

Cik Asma BLuppy said...

wah... ni sudah parah. sampai tomato tegur ni. CAB takut! gagaga...

b a m b a m ' s said...

lagi best kalau ada yang menokok tambah menambah perisa.. -.-'

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

takde manusia yang perfect tp berlagak PERFECT bersepah²

Chuu Muqhlis said...

x ley selalu, sekali skala jeee hahaha

Saiazuan said...

sy bnyk kekurangn

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome