8.15.2011

rindu menggamit ke pintu syurga


assalamualaikum lalings ^^


A MUST BUY BOOK 

price : RM 30 lebih tak silap 

walaupong cerita pasal pengalaman penulis ni pergi mengerjakan haji dengan umrah kan , tapi memang best sangat . cerita dari awal setakat ni takde satu pong yang boring . :)
meleleh air mata sobsob kalau korang baca . sekarang tomato baru baca limaplohlapan mukasurat . tak sabar nak habiskan . ^^,


p/s : terasa dekat tacing sobsob bila baca . kerdilnya diri ini di depan ALLAH . :')
kalau kita boleh beli novel seguni kenapa kita tak boleh nak beli seketol buku ni kan ? 


macehh baca . ^^
beli tau tak rugi sharing ilmu :)
camat berpuasa ! 


30 comments:

Saiazuan said...

xpandai bca novel ~_~

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

huhu...ang belanje aku beli =P

laskar pelangi said...

nanti nak try cry ahh;) banyak gak kat umah ni buku2 agama cam gini..:)

sara zainol said...

pernah baca.. tp ingat ingat lupa cite dia.. hehe tp mmg sob sob sob la.. :)

Wanz Mejuez said...

lepas bis bca bleh tulun pos kan dekat rumah ai??


ai nak bca jgk... =)



ehehehe. =)



ehehehe

mizzkechique said...

mmg sedang mencari buku2 macam ni.. mekaseh tomato bg cadangan bagus.. :)

Run Away said...

nice...;d

PinKy MoMMa said...

adik omato nyer promosi buat akak nak tau isi kandungannyer juga :)

cheqwa said...

dengar tajuk pon macam bes.thanks tomato, promot2. hehe

sergeant keroro said...

insyaAllah :)

syasya said...

lame x bace novel..menarik ni..bace nnt mesti rindu nk kesana lg huhu terima kasih for the info dear =)

aiEz said...

biasa klu buku ilmiah ni klu nk beli mseti kata mahal,tp klu novel yg jln citernya seakan sama boleh kita beli dan habiskan..

*trima kasih kongsi buku yg mnarik dibaca..:)

cinnamon.com said...

hobi saya...membaca buku2 ilmiah,tak tya pun kan...

Edy Fee said...

pelik nma blog.
hurmm kalau bace buku mcm tu mesti teringin nak g jugak

Nur Farah Hani said...

heee.. saya sentap.. sebab cume suke beli novel je.. :D..

tapi insyaallah if jumpe t fara beli.. :D

unieMARKS :) said...

bila baca buku macam ni. bila muhasabahkan diri memang rasa hina je diri sbb byk dosa.

JIJI YU said...

cer engko baca tafsir lak

Heidi Shafiq said...

dah habis bc nanti pas dekat aku ye.. :P

Mat Ganu said...

urmm..nanti try cari.. dh bace buku "trevalog haji"..best jugak cite dia menitis air mata ambe... tQ

el-janna said...

wah nak baca jugak laaaaa

zOeY zAu YaH said...

bgus2..rajin mebaca buku camnih hihi

nuruashia ♥ said...

best ke yunk?? nuru nk try ahhh..tp nuru bce buku La Tahzan pon x khatam2 agy uhuhu

~Nana 귀여운~ said...

macam nak baca pulap, best x isi kandungannyer??

Sarah Mohd Saleh said...

xboleh bace novel,nt berade di alam fantasi sendrey.wuwuwuu

el-janna said...

http://bbyuya.blogspot.com/2011/08/saya-mahu-duit-syiling-malaysia-siri.html

kene tag^^

atie zakaria said...

wah, tomato pn ada buat riview psl novel gak.. nnt atie try beli.. novel doktor cinta yg tomato ckp tu spe penulis die and terbitan syarikt mne?

H.J said...

tolong beli satu..haha

L said...

xsuker bacer buku tebal2.. huhujom berdoa?
http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/doakan-untuk-keburukan-saudara-seislam.html

amna said...

mcm best ni.. thanks for suggested ~

izzysabki said...

nmpk menarik la:D

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome