8.17.2011

mesti korang kesian tengok .


assalamualaikum lalings .

france : seorang manusia telah bertukar menjadi hantu timun yang sangat tua dan huduh akibat daripada ketidak boleh penerimaan dirinya ke atas baju baby nya yang sangat huduh . akibat daripada itu mukanya telah berkedotkedot walaupong umur masih muda limablas .

berita juga melaporkan , rambut manusia hantu timun tersebut telah tumbuh uban serta merta akibat ketensenan beliau dalam blogging . katanya lagi , beliau sangat menyesal atas perbuatannya mengubah blog nya .

beliau tidak mampu meng-centre kan header belog nya sekali pong atas kelembapan kepikapan dalam coding blog . kata beliau sambil gegolek menanges teresak esak seperti lembu kehilangan anak . sekian berita melaporkan . 







inilah wajah hantu timun tersebut . jika anda jumpa jangan larikk oke . beliau hanya manusia biasa :

okefine fedup

p/s : berapa kali tengok coding pong dah pengsann . carik baju warna oren enggak ketemu . sobsob . okebai ! merajok seratoslimaplohnam saat dengan belog yang tamo bagi kerjasama dengan mama . :'(

takde orang nak tolong ke tomatokering yang kekeringan idea nak design blog ? tak sanggup tengok kehuduhan blog ni . T_T

macehh baca ! 
ada orang nak tolong tak nanti kita upah ceklat . 
sobsob . :'(


26 comments:

JIJI YU said...

kompom ke umur die lime belas..aku rasa lagi mude

PinKy MoMMa said...

alamak akak lagi tak pandai la yang nak tlg huhu..cuba jaya k :)
caiyokkkk!

mizzkechique said...

hehe...xdapek nk nolong..

MyShok said...

nie hantu timun aka tomatokering ka??

faa.rosli said...

cam sembelit je..

H.J said...

kesian timun menjadi mangsa..blog dah ok da ni..haha

laskar pelangi said...

kesiannya hantu timun..rasa nak wat balik rumah jerk ..haha

syasya said...

hello tomato comell..belog awak dh cantik dan comel sgt la dear..mau diubah ape lg huhu

Diana @ bilakukatacinta said...

sis yg poning pale la ni

syieda_joy said...

hahaha..
nk centerkan header sampai jadi macam tu? ohh noo...

cube tuto di blog wan hazel..ada tuto centerkan header..

Wanz Mejuez said...

nenek rockkkkk ahaha

cumey nenek limablas ni... =)

Qaseh dalia adelia said...

nape pulak dah hehek ..
design dah ok dah ..

A retarded kitty said...

memang kesian tengok.

kekeke

Cik Asma BLuppy said...

larikkkkk.... hahahaha

sara zainol said...

hoho.. kena hantar p tanjung rambutan ni.. hehe terkejut tgk.. haha

muhamadsufian89 said...

ooo. patot la den tengok header ni senget je. haha

~Nana 귀여운~ said...

gagaga..ok pe? mana ada huduhnyerr :P

nuruashia ♥ said...

ahhahaha...mcm dh 100 lebey jep umo die :P

YUL said...

asal bibir die berjahit? haha

yaya | mohd said...

lorrr.blog ni huduh ke awk??tadelaaa..yaya rase oke je..
comelsgt2 :)

Nur Farah Hani said...

uhuhu coding2 tak reti .. :D

Rtp Farra Arisha said...

hantu timun? gelak2 sambil tapi 2perkataan tu!! ;P

alah arisha pun tak alert sgt bab2 coding nii..i think i should change my layout too..sempena raya kan ;) hehe.

Saiazuan said...

eh, mcm kenal je.. ;p

Sarah Mohd Saleh said...

hahhaha.klakar giler bace..hurmmmm.tp mcm knl jek mkck katun tuh

nanad said...

uih..terkujat ditenung sebegitu oleh hantu timun..eheh..suka tengok header & background ^^ comeyy~

kay_are said...

rilek r.. dah berbulan dah tak wat design blog baru rilek je.. huu <-- sebab tau takde orang peduli pun.. uhuk T_T

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome