8.22.2011

lagu raya aaron aziz production


assalamualaikum lalings ! ^^

hohoii ! demi mendapatkan mood raya and feelingfeeling nak main bunga hapi kat luar nun malam kang, moh dengar lagu raya dari abang hemsem kacak aaron aziz . boleh tahan jugak . *ecehh padahal sebab ada abang aron ;p






kadang kadang tengok bidio die lucu gok . rasa nak gelak golinggoling . kehkehkeh . ;p



p/s 1: ehemm comel kan header raya teww ? mekasheh kat diri sendiri dan jari jemari gemok sebab sudi mendesign header demi mendapatkan mood raya . kahkahkah . ;p

p/s 2 : siapa belum tengok sambungan perempuan hisap rokok ?
SATU
DUA
TIGA



macehhh dengar ;p
jom jom buat kuih . 
*konon ;p


20 comments:

~Nana 귀여운~ said...

emcem nyew aaron aziz..huhu..

Aida Azryn said...

aaron aziz! <3.<3

Cik Asma BLuppy said...

comey nye header die tuew...
jeles kiter.. haha

Ezy Chiaki said...

layan je..
haha

ain samsudin said...

abg seth tan sy :)

Aisya J said...

Sleeq comelll! :D

ROROI said...

Ni la pompuan!!:P

nuruashia ♥ said...

ehhh..irfan nuru tu..!! bg balek hahahaha

JIJI YU said...

aaron tu ade rupe aku jugak

Wanie said...

haha..abg aaron henscem! aga kelakar la video klip yg first ni..tak penah dengar lak sblum ni..:D

jom2 buat kuih raya ^_^

ezzaty said...

lawanyer header!!! :)

Saiazuan said...

i'm about to tell you the biggest secret of all...































i am aaron aziz!!!!

Umie Artoqiemie said...

malik KL GENGSTAQ sudah ada lagu maaa..

EpoLღKekunangpelangi said...

puasa tak cukup tak bole raya. lalala

Muhd Fadil said...

tomen kalau bukak topeng muka cam aaron aziz.

#tupasal tomen pakai topeng.

sergeant keroro said...

header tu comel, hehe XD

cik pulau said...

wahhh..
abang aoron punya pasal la ni..
hahaha

starzieti said...

hahaha. hadoy ! ape la munoh nih. hee.

kura said...

mekasheh kat diri sendiri dan jari jemari gemok sebab sudi mendesign header demi mendapatkan mood raya- LIKE! sama mcm sayaa hahah

kay_are said...

tak dapat load so tak dapat view so tak dapat nak komen T_T

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome