8.19.2011

kisah perempuan hisap rokok 2


assalamualaikum lalings ! ^^

hari ini tomato nak cerita sambungan KISAH SATU . memacam korang teka yer . tapi satu pong takde yang kena . tu lah lainkali guna bomohsiam kampung seberang . kahkahkah ;p

siapa belum baca sudi sudi kan lah meringankan beban dengan meng-kelik SINI  dolu . tak best tak tahu dari mula . *macam lah best citer den ni haa -..-''

-------------------------------------------------------

SAMBUNGAN :

nak tahu apa yang sang memei nampak ? ehemm . tutup mata ye wahai sekalian mahlok yang berpuasa walaupung ini hanya ilustrasi semata mata . kahkahkah ;p









































TADAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!
apa lagi kalau bukan lurah dendam muntut ayam yang sewenangwenangnya ditayangkan oleh perempuan tersebut . auww ~ sangat sexy oke . *sila tutup mata . -..-''


si ayahanda terus meluru ke arah perempuan tersebut sambil menyuruh sang memei menutup mata . maklumlah bebudak takleh tengok . aksi bahaya*ehemm puasa ni jangan .

namun sang memei sangat degil . dia langsung tidak sekali kali mengelipkan matanya walupung sesaat . sang memei TERlihat ayahnya merampas rokok tersebut daripada perempuan iteww . 

LALU ............................

dengan penuh sukacitanya ayahanda nya terus melakukan aksi bahaya tersebut . sang memei sangat terperanjat lalu menyebut "tanjatttttttt gegurlll !"















































itu lah tindakan berani aksi bahaya yang dilakukan oleh ayahanda sang memei tadi . amacam berani kan si ayahanda tu ? dan padan muka pompuan tu ! kahkahkah ! ;p
sekian sahaja jalan cerita yang panjang dan tak best .


p/s 1 : cerita ini bukanlah rekaan semata mata . sirius berlaku kes seperti ini . cuma jalan penceritaan nya sengaja ditolak tambah bahagi bagi menyedapkan cerita . kahkahkah ;p

p/s 2 : agak agak korang apa yang perempuan tu buat dekat ayahnda sang memei tu tadi ?
kalau nak sambungan silakan jawap "NAK" @ "TAKNAK" *mengikut undian majoriti :)

p/s 3 : lainkali pakai biar beradab sikit ye wahai wanita . tak kira lah engkau tu tak pakai tudung , rambut blonde mariah kari . toksei lah dok dedah sana sini . kan ke malu mahlok mahlok Tuhan tengok . -..-''



watak kali ini : sang memei


macehh baca . 
rasa cam tah hapehape plak citer ni -..-''


42 comments:

sara zainol said...

sambung sambung.. please please

Far8 budak baik said...

pempuan tu mmg slh..
tapi ayah memei tu x patut lah wat gitu..tego takpe ar..
kalau aku kene gitu..wlupun slh..
punggung wa panas..hati wa lagi panas beb..hahahahaha

p/s aku x publish alamat lah..

Chuu Muqhlis said...

wahaha terbako montut xD
sambung laa :D

Wanz Mejuez said...

cik tomato...

saya nak mohon kerja sebagai watak lakonan boleh??

eheheb

Dalin said...

sambung2!! jgn lupeeee... malam ini ye kekanda manis.. ^___^

Aida Azryn said...

haha! terbakar buntut dia kang. XD

Iffah Afeefah said...

hrusla nkkkk


adeh gns gilak

Salim Harmanain said...

ganas gila si bapak itu...hahaahaha sila sambung...berani mati punye ^^

YUL said...

sambung2, haha cam best je, padan muke kat gegurl tu,

meaw said...

sengal ,ahahahahaha! dari merokok baik meruku' ..apa da!dah la pompuan,huuu..ops! gua lak ter-emo,miahaha

auny aizie said...

hahahahaaa tebakauu punggung weiiiii

peep said...

hangus punggung dia,..haha :P

kinn said...

muahahaha. berani ayah memei. padan muka si pompuan tu. haha ;p

kura said...

tanjattt gegurll ye. hahaha.

jab. memei tu xpakai sependerr ke? eh. hahah

JIJI YU said...

pedih weyh..kalo ade kurap kompom terubat

Jasmin Ibrahim said...

haruslah nak!!!!!!!!!!!!!!

Hans said...

nak sambungan
:-)

Elie Lily said...

mesti itam muntut dia pasni!heheh

pakNgah Teh said...

biar benar.. HAHAHAHAHA

laskar pelangi said...

adusss..rasa kesakitan woooo bila habuk rokok letak stu..menci tol para gadis yg suka fesyen nampak benda tuttttt..eii

Nizam Ijam said...

mesti panas buntut dia kan..haha

Umie Artoqiemie said...

cayalah ayahanda!!! weeheeee..

Saiazuan said...

tomato ada bakat menjadi artis!!!!!!!!!!!! ;p

Sarah Mohd Saleh said...

haahha.cian montotpemuan tuh.terbako segala2 kelemumur kat celah2 tuh.

ღ p!nk veLvet ღ said...

hahaha hambek ko! mmg berasap pungkoq pasni ... sila sambung, NAK!

nurayunni said...

haha..terbakar bontot..

Wanie said...

betol ke ayah memey buat camtu?huhu..macam kejam lak..

Wanie said...

betol ke ayah memey buat camtu?huhu..macam kejam lak..

Nur Farah Hani said...

haha.. padan mke die.. sape suruh isaprokok.. huhuh..

Nurul Izzati Zakaria said...

hahahaha.. tu la, kain punya bnyk kt kedai, nk jugk pki bj x ckup kain, seluar x ckup pnjg.. kan dah panas kena abu rokok.. hahaha, the best la cite cik tomato ni...

Mr.NS said...

fuyyooo...nk2,..

~Nana 귀여운~ said...

haih, sambung lagikk..muahaha..

EpoLღKekunangpelangi said...

alaa.. kenapa tak ada gambar real punya. kecewalah. huhu.. ;p

aiEz said...

err betul ke buat mcm tu?pergh,ganaz kot pokcik tu..heh..

nak tgur pun ada cara gak,pmpuan tu pun sengal gak pkai cmtu...

Wani said...

nakkkk sambung!!!!!!!
huhu

cik aletheea : said...

ahhaha
terbakar hangus ...;p

sjiehan said...

kering2 je katun ni

aniki said...

dasyat gila paklong tu..nak try buat gak ar..kot2 masuk tv..haha

mizzkechique said...

haha..ganazzz pakcek!!

faa.rosli said...

tabekk spring sama itu pokcik

syasya said...

haha gengster gile ayah die!!!!

kay_are said...

biar betul sampai camtu wat nye.. memang agak brutal tapi memang patut pun.. huu

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome