8.17.2011

saya bukan doktor cinta


buatmu sayang ,
seniku bukan untuk keindahan kata cinta...
mungkin aku bijak melakar keindahanalam dan langit ...
mewarnainya secantik dan semenarik mungkin ..
tapi aku tetap bukan sehebat mana dalam mengungkap erti cinta ...

kali pertama aku malu
kali kedua aku setuju
kali ketiga aku mula mendekatimu...
ikhlas dari hatiku kau memang cinta pertamaku .

bos besar pula membisik kata cinta di tangkai hatiku ...
doktor cinta membuatkan aku betulbetul tergoda ...
dan kini sayang membuatkan aku fahami makna kasih dan cinta ... 


dyadila kakinovel enterprise


okefine . dah pepagi menjiwang . atoiinya alahai . tak kena dengan jiwa rock gua betol lah . kehkehkeh . ;p

amacam ? tu baru sikit review ayat ciplak . nak yang penuh kena beli . memang best oke . jalan cerita dia nakal nakal giteww dan kompem ada part meleleh . kahkahkah ! 

kalau dah dasar nama peladang memang ngadap seratoslimaplohnam ketol buku sambil goyanggoyang kaki lah kat rumah sambil besarkan badan . nasib puasa . -..-''


p/s : baca novel pong belum tentu romantik . atoinya alahai . -..-''



macehh baca ! ^^
nak pergi kemas rumah konon rajin . 
okebai !


14 comments:

peachippo said...

aaaa,,jelesnye..
kene beli jugak ni..
cik pom peminat novel jugak ! :)

cheqwa said...

huissh, pandai peladang tomato ni berjiwang2 yea ^_^
nak try usha lah buku tu :)

mizzkechique said...

best x novel ni?? MK dh laaaaaaaaama giler xbeli novel okeh.. adeh la..

faa.rosli said...

cam best je...

da lame x layan novel..

KhaiRin said...

knape ek aritu cari kt KLBF x jupe pon??

CinderLaLa said...

Novel ni siyes baca....tergolek2 gelak baca..tergolek2 gak nangis... :O

H.J said...

pasni boleh jadi doktor cinta..sambil2 tu jadi doktor tometo.haha

ღ p!nk veLvet ღ said...

eh! best erk novel ni? aritu ade 2/3 kali pegang novel ni, tp tatau nak beli ke x sbb tkot x best, hik3~

laskar pelangi said...

best ehh? kawan pon ada cakap novel ni best..dia siap beli dah..nanti nak try carik jugak la lepas habis baca yg lain ni..pewit dia menjiwangkan diri ye.mentang2 bln puasa xleh makan..jadi hobi mbce nvl la plak ehh..kih3 =D


pewitttt! blog dia ada baju cotton lahhhh=)

sara zainol said...

best ke? nk beli nk beli.. hehe

JIJI YU said...

waa tomato lurve

Nisa said...

adek, nak doktor cinta paling best kan? Ustaz Hasrizal. Buku cinta die akak cair tau.

awak suke tomato ke? AKAK PON GILER TOMATO!

syasya said...

doktor cinta..beri saya cinta boleh?? hehee comel la u

PinKy MoMMa said...

tu nak tuju pada saper? botak ke hahaha...

dah lama tak start baca novel..kalau baca kompem tak jadi keje huhu

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome