8.15.2011

raya tahun ini ditaja oleh my sweet sugarsugar


assalamualaikum lailngs ! ^^,

wahhh memasing kompem dah ada baju raya kan ? kemain berapa pasang leteww . tomato sepasang pong tak beli lagi . maklumlah taknak eksaited sangat . kalau dah chomot chomot jugak kan . *tetibe -..-''

antara barang barang tajaan : baju raya .*cehh macam retiss pulak -..-''

kahkahkah *sila gelak syaiton -..-''

cant wait for this ^..^

terpaksa beli beg sebab dah koyak -..-''


dan seopkos lah kan barang barang tu disponsor . almaklumlah kerja pong peladang je . berapa ketol sen je lah dapat hasil jualan tomato . terpaksa kais pagi makan petang saje demi mendapatkan sesuap nasi dan demi memenuhi keperluan di pagi syawal nanti dan demi membuang segala chomot yang ada nanti . sobsob *ngelap hingus .

mekasheh too my sugarsugar a.k.a mama , abah and my sister sebab sudi belanja budak ni yg semakin hari semakin sayang kepadamu berdua . kehkehkeh . no sugarsugar daddy oke ;p


p/s : korang pulak macam mana ? kompem meriah kemain kan ? papepong, bersederhana lebih baik kan ? ^^

**kasut dengan beg boleh shopping kat FASHION HOLIC ^^



macehh baca . ^^
selamat hari raya ! err ;p


27 comments:

cheqwa said...

hihihi,,,cantiknyeeee kasut tu! nak jugak ^_^
sapa lagi, kalo bukan mama and kakak..hehehe :)

laskar pelangi said...

wah!! kemain tinggi wdges tu.ke orang panggi benda ape tu? ;p

amna said...

best3! cm retis :) saya tiada siapa nak taja :(

Nur Farah Hani said...

wahhhhhhh fara tak beli pun beg ngan aksut .. baju je.. fara penanam anggur(pengangur) lagi tader duit :P

Cik Asma BLuppy said...

hahaha... baju tu kne ade corak tomato ye...;P

tomatokering :) said...

hehe alaaa sekali sekala rezeki murah .. hehe ;p

JIJI YU said...

brapa tinggi engko..aku bajet kompom rendah je kan

nuruashia ♥ said...

fine fine..die ade banker..!!

zOeY zAu YaH said...

syoknye ada sponser lagik huhu..

jaya jr said...

perg..ni da taraf retiss ni..kui3

Dalin said...

dalin dah beli semuaa.. henbag.. kasut tinggiss.. hoho.. baju kurung sepasang je.. dah le sales gilers2.. mmg sawan bila baca, 70%.. 50%.. 80%..

Etong said...

wahh raya sakan tau!heheh

Rtp Farra Arisha said...

wowww...the wedges suit on u!! mesti cantik sis pakai kan ;)

L said...

hehhe. rayer tahun nie, simple2 jek..

sy syg awak?
http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/kasih-sayang.html

atie zakaria said...

atie pn x beli kasut lg.. cantiknye kasut tu.. nk jugk.. tomato sponser atie kasut lah mcm tu.. hehe

Saiazuan said...

kte kte kte? xde sp nk taje ke? hehe

Wanz Mejuez said...

perghhh byk permintaan yew.. hehehe

sugarsugar mai lah taja i jgk.... ehehe

faa.rosli said...

same laa kite...

hidop totally sponsered!

Run Away said...

wah...sume santik2....hikhik...;d...kasut tu...nakkkkkk.....;d

alepridz said...

uik tak beli baju lagi.. sempat ker?

tapi yang custom kepala tomato tu best... aku rasa time raya ko pakai custom kepala tomato tu jer pun dah cute dah... haha..

gurau2 je k

:P

sergeant keroro said...

untunglah ada yang sponsor :P

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

wah..best2 =)

syasya said...

hehe x shopping pon tok raya lagi...seronoknye pakaian sume ditaja..kite dh kerja kene taja sendiri hehe neway..nice blog! comel =))

mizzkechique said...

kasut tu santek la!!!

HARI INI DAN SEMALAM said...

wah3!!banyak untung lahhh siap da orang taja lg kan..haha!!

SyazwanSarawak said...

tak beli lagi baju raya ^_^"

Sarah Mohd Saleh said...

wahhh asyukkkk...untonggg laaaa mak awak taja.mak kite takkan de nak taje.wuuwuw

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome