8.17.2011

baju raya DOMO KUN KUN


assalamualaikum lalings !

baju belog sudah hilang . sobsob . menyesal pulak memandai pergi tukar kan . konon hamekk mood feeling sedih sobsob la . hamekk kelabu asap kau punya belog . kahkahkah . *sori mereng sebentar -..-''

demi mendapatkan mood yang super duper baik bersama bermimpimimpian terjumpa baju yang super duper chantekk ala perincess dari paris , moh lah nak layan baju baju chomell domo ni . kalau ikutkan hati nak aje curik buat kain baju raya . -..-''








cukup lah yang nih . korang tengok . kemainn DOMO seketol ni . bukan puasa pong sebok nak raya . baju nak colouful sepersalinan cukup sebulan raya lagi lebih ada lah . dasar gendut kan badan je . -..-''


p/s : chopp baju raya korang warna apa ?? tak puasa takleh raya . lalala ^..^



okefine . 
macehh layan hotak tak betol rini . ^^


9 comments:

~Nana 귀여운~ said...

hahaha..DOMO kun gune baju pakai paint kale je yerk ? :PP

cheqwa said...

haaaaip! cumel sangat! ^_^

laskar pelangi said...

dear,pelangi nak yang tuuuu *sambil muncungkan mulut..bajet comel la sangat*..


nk yang jalur2 pelangi tu....


pelangi warna biru taun ni baju raye ;p

Cik Bell said...

baju raya domo yg last skali tu dah mcm domo kena demam chickenpox.hahahaha <--- camtu ke eja..kah3

Wanz Mejuez said...

Ada tak DOmo pakai songket? Or batik?? >_<

nuruhuda_329 said...

baju raya takde..uwaaaa..jeles dgn domo huk3 T_T

cik pulau said...

kemain domo ni yer..
baju raya banyak sangat kaler..tak tau warna ape..
boleh tak cakap camtu.
hahha

mizzkechique said...

amboi, galak eh nk raya sakan..babap kang...

nape xpakai songkok@tudung? hehe

faa.rosli said...

still mencari kain pasang corak domo kun kecik2..tp dr jauh nmpak cam polka dot..

rase2 ade x??huhuhu

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome