8.28.2011

duit raya dari nuffnang .


assalamualaikum lalings !
camat berbuka uols . 
*haha lambat lagi ;p


ouh tadi gatal gatal jari bukan sebab kena gigit nyamuk . saja gatal usha nuffnang walaupong tahu takat tu jela hasilnya . sobsob . tapi tidak ku sangka sangka penuh perasaan ternampak perkataan buffered earnings . ewahhh menari nari joget golek golek lah ape lagi . *ehh kiteww puasa tau . ;p

ekceli ni first time dapat BE dari nuffnang walaupong dah dekat sepuluh bulan blogging ni haa . alaaa berapa ketol sen je sangat pong kalau nak banding dengan korang yang dah berlonggoklonggok teww . hihi . lepas ni bagi lebih lagi oke mr. bos nuff ! ngui ngui ngui . 

teruja tak teruja sangat lah sebab baru ingat nak berhenti belog sempena raya . konon nak raya sakan lah kan . nuffnang memang saja tahu . grrr . okebai !

macehhh nuffnang . lebyuh . jangan lupa duit raya lepas ni pulak . ;p



p/s : korang nak duit raya tau ! jangan lupa bagi . camat hali laya !  ;p



macehh baca . jumpa lagi ^^
tolong jaga baby tomato ni ye .
jangan abaikan baby ni . sobsob .


25 comments:

salwaismail said...

Untungggggggglah! :D haha tahniah

Wanz Mejuez said...

wahhhhhhhh

wan je tak dapat BE lagi.. dah lama berblogging.. sekali pun tk pernah dapat BE.. hmhmmmm

Pendamba Mawar said...

Be saya da jadi metered..hahaha

Saiazuan said...

wahhh kte da lama x dpt BE

abyan khairi said...

tahniah dah dpt BE..
nak duit raye, mai ler jalan2 umah kite ^^

Elie Lily said...

boleh la bg duit raya kat elie kan? kan? hahha..

camat hari raya tomato! :)

gadis melayu said...

rezeki2.. tahniah.. heeeee~

Wani said...

wahhhh, tahniah!
nak duit raya bolehhhh????

ღ p!nk veLvet ღ said...

wahhh~ bestnyer die :)

nuruashia ♥ said...

nuru xde BE pommm :(

JIJI YU said...

tahniah minah bulat

noraliza said...

besntnye :)

starzieti said...

kite pun 1st time dpt buffered earnings dlm bulan pose nih. :)

papepun, nt da dapat duit dari nuffnang jgn lupe belanje kite. ehe ~

syasya said...

murah rezeki..selamat raya tomato comel!

~belog gadis~ said...

rezeki nak raye letteww. boleh lee baby tomato bagi duit raye kat blogger2 yang x dpat BE lg ni. hehe

kura said...

nuff dah mcm sugardady. eh! hahah

najihah sahami said...

waa..awek kaya la ni. hehehe..leh pau la lepas ni kan.

mish cokat said...

ape lagi, share share lah kite ye :)

muhamadsufian89 said...

kite tak dapat pun BE ni. sepanjang buat blog nuffnang taknak bagi pun BE. duit pun seciput je. huhu

norsharmila said...

hehe. duit raya elok di share2 kn.. jgn lpe ye ;p

Nur Farah Hani said...

bestnya dapat duit raye dari encik nuff.. die nak suh share ngan kami2 tu.. haha.. :D

Nisa said...

selamat hari raya aidilfitri tomato!

CintaKhadijah said...

wah...lastly dptjugak...suke lettew..;)
tahniah yaw! :D

fazilzura said...

wah besh nye... bley banje akak

siti kektus said...

wewiittt. dia dah dapat be tu. hihihi ;p

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome