8.06.2011

alhamdulillah , tomato dah due bersalin .


assalamualaikum lalings ! ^^,


alololo tomei tomei nya anak mama .


alhamdulillah . sekarang tomato tengah tunggu masa je . alhamdulillah jugak dah hampir sembilan bulan tomato mengandungkan membawa perot baby tomatokering ni . tak sabar nak tunggu baby tomatokering besar . agak agak sampai bila lah baby ni boleh besar ek . hehehe ,

dengan sokongan semua terutama peminat tegar mahupon pelawat lawat yang sudi melawat baby tomatokering time dalam kandungan dapatlah baby tomatokering ni hidup segar bugar di bumi Allah ni . sobsob . *tacing seratoslimapulohnam saat T..T

insyaAllah jugak dengan sokongan semua mama akan menjaga baby tomatokering sampai bilabila . nanti mama nak bagi baby pakai topi(header) baru, baju(template) baru kesimpulannya semua baru baru lah . kesian baby terabai nanti . mama tamo tengok baby chomotchomot macam mama ye . 

mama sayang baby tomatokering . korang sayang tak ?? ^..^


p/s : ouh baby tomatokering dah dekat sembilan bulan ^^
*jangan geli geli ye ;p



mekasheh ya baca . ^^
bajet ada peminat jap ;p
penyayang tak tomato ? kekeke



29 comments:

Nizam Ijam said...

tak sayang! huhu...

Pendamba Mawar said...

da 9buln?pehhh

muhamadsufian89 said...

wah tahniah ye. boleh panggil otai dah ni. hehe

fairuz said...

hoho blog ni 9bulan ke? tahniah2. siap2 la semua baju2 baru ye. kbai haha

Lulu Rahman said...

haha . cis ingat ape la td . penyayang habessss :D

Aimifiqa said...

konfius jap. hihi. blog ke? ke baby betul? hihi

Iffah Afeefah said...

alalala tomato belom lhirke?

ingt lame da lahir

ye tgh tggguuuu

sara zainol said...

ingtkn ap td.. haishh.. suspen je.. :) taniah ekk, jg baby tomato baek2 ek nt :)

b a m b a m ' s said...

ceh tomato nie..ingat per tadi.. kekekek..

Cik Bambam dah ada domain sndiri! :P

dak eina said...

laaa igtkn baby dlm pewot.. blog upenya..haha

Bella Bell said...

wahhh... dah cukup bulan ni.. hehehhe!!!~

syAzAnA said...

perghhh. pemesss! hehe

mikro_kokus said...

errrr... tomato nie boy ka, girl...??

Saiazuan said...

i am ur pemenat~ not peminat.. #LOL

J.Syazwana said...

fuyohh.
untung lah.
hehehe :D

Dalin said...

9 bulan polower dah 2000 bkn main? ffuuhhhhh! congrats~!!

missteeha the babling girl said...

uuuh~ cayunk sesangat . kat mata die je lah . haha !

cik hani said...

congrates....nak bagi nama pe nnati...hehekk

Wanie said...

huhu..tak kahwin pun dah nak bersalin??

EpoLįƒ¦siKunang2 said...

Eh budak ni.. merepek apalah. Tomato tu bulat, mana sama. huhu ;p

H.J said...

tomato kering...mesti buruk kalo tengok tomato kering.kena buat fresh balik la tu.dah 9 bulan da..ahaha

JIJI YU said...

ni...ko nak bukak blogshop tu ke

p!q4h b@guss said...

penyayangnya mama tomato ni..hehe

Wanz Mejuez said...

ini baru real baby blogger.... hehehe

tahniah...

anak laki ke perempuan?

cinnamon.com said...

msti comel mcm tomato..

Far8 budak baik said...

gile penyayang kauu..
boleh buat isteri dah kn..
suka ah tu aku puji..
hahahahaha belahh arrrr

Wani said...

alolololo :)
tak sabar nak tengok baby baru ^^

meaw said...

aku baru nak masuk 3 bulan :P

Mrs Earth said...

suspen jew

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome