8.21.2011

kisah perempuan hisap rokok 3


assalamualaikum lalings !

entri pertama dalam sejarah kemain banyak sambungan . rajin pulak korang nak suruh sambungsambung ye . saje letewww nak lenguhkan tangan kiteww . yewwww ;p

siapa tak tengok lagi moh tengok PART 1 and PART 2

------------------------------------------------------------

SAMBUNGAN


maka dengan penuh terperanjatnya si pompuan tersebut bangun lalu menghadiahkan penangan penumbuk sulung kepada ayahanda sang memei . dush dush !


mereka pong saling berbalas tumbukan sampai mercik darah darah di hadapan sang memei yang kudus dan naif itu . kanak kanak yg tidak berdosa menjadi pemerhati pergaduhan antara orang tua dan separa tua . -..-''

























ahh sudah . macam cerita hindustan pulak . aigoo . korang kena tipu je . kuikuikui . ekceli takde la pompuan tu nak tumbuk pokcik nih . dia pon tahu hormat orang tua beb . 

pompuan tu hanya tersenyum manis memandang ke arah sang memei dan ayahanda nya . akhirnya mereka hidup bahagia . THE END -..-''



apa punya ceira daaa .. #okebai ! tahu tak best ! zzzzzz -..-''


macehh baca boring ahh .
pasnih nak buat cerita lain plak .
lalalala ~


29 comments:

Pendamba Mawar said...

kisah apa ni cik tomato?

Dalin said...

Yang abu rokok tu mmg betul2 masukkan ke? lepas tu perempuan tu senyum je?

Wanz Mejuez said...

Heheheheh entri gedik2 yea.. ehehehe

mizzkechique said...

amboi, cite mcm ada klimaks..tp tipu lak.. cehh..

Cikya said...

Tom,

haha...ingatkan ending jadi menantu pakcik tu..
insaf buat drama air mata ker..
ekeke :D

faa.rosli said...

xsama mcm drama melayu..huhuhu

Akito Boron said...

ingatkn citer ni 18SG. haha

fRaMe+LenSeS said...

sgt comei cita adik alg ni. along suka. alg suka.. ;)

ღ p!nk veLvet ღ said...

hahaha! rase nak nangez bace cite ni :p

sara zainol said...

ending? cm ni je? ok la.. :)
nk story lg? hehe

meaw said...

haha,tak ley bla :D

syieda_joy said...

hahaha...ending the best!! hihihi

Nisa said...

berjaya gak ek tomato wat saya nak tahu ending... nice trick! hehehe

SyazwanSarawak said...

ingatkan true story :")

syasya said...

hehe peace no war... =)

cik bulan said...

*terharu baca*..haha

YUL said...

wahahhaa, engtkan betul2 la sambungan ke dua tu, rpenye memain je,

najihah sahami said...

hahaha..xnak baca dh lepas ni..update la lagi..:P

Iffah Afeefah said...

ermmm tak ske endingnye

werk2

Syafiq Rosli said...

hehe kemain dia dah jadi pengarang eh..

PinKy MoMMa said...

walaupun badan lidi kemain kuat menumbuknya..

adik omato tukar header and layout ke?

Saiazuan said...

dan zuan datang menolong~

H.J said...

rugi baca..haha

Sunah Sakura said...

ishhhh! tak bestnyeeeeeeeeee!!! tak best, tak best, tak bestttt!!!! :p

Far8 budak baik said...

ending tak menarik langsung..
buat lahhh pakcik tu pengsan ker kene
backhand dari budak tu..
baru lahhh..
agagaga

Nizam Ijam said...

masak cik tomato nie kang..hehe

~Nana 귀여운~ said...

aicemennnn..apa daa cita mu nie ? haiyaaa ase nak pintal2 je cik t0mat0 nie au au !!

hahahaa..btw, go0d j0b men..eh eh..gurl...haha

Wanie said...

hahaha..baiknye pompuan tu..
lepas ni buat cite improve kan lagi ye..:P

kay_are said...

gua tak faham bace entri yang ni.. mungkin sebab tak bace episod 1 lagi kot.. em..

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome