8.07.2011

manja ke gedik ? eeyewwwwww .


assalamualaikum lalings ! ^^


today im gonna talk about eeyewwwww . *tak macam anwar hadi -..-''

anwar hadyyewwwwwww 


sesungguhnya sangat susah nak carik definisi manja dan gedik dalam wikipedia . nak carik dalam kamus dewan tak main lah kan . tolak tepi malas selak selak ratusan muka surat teww . *memang dasar pemalas lah kan .

kalau manja sweet . kalau gedik lagi sweet kan . *grrr -..-''  paling menyampah kalau pompuan gedik . eeyewww . rasa mcam nak lenyeklenyek ganyangganyang je macam tomato boleh buat mask free bajet kan .



manja : "mama, mama, adik nak tu . nanti mama belikan ehh ?" *sambil buat muka chomell .

gedik : "alaaa yuu nih . nyampah aii taw ! mencik3 !" *sambil buat muka menggelikan di samping gaya gaya geligeli . *agak jiji gedik tak ? wakakak


p/s : sila lah jadi manja bukan gedik oke . ;p


mekasheh baca . ^^
saya manja saya oke . ;p




18 comments:

AesyaZealous said...

bace entri ni pun kene gedik2 utk rase feeling gedik..wakaka

Wani said...

haha, manja sangat pun tak boleh.
bertempat lahh, hehe :))

cycys said...

kahkahkah,budak2 skang ni lg la kalu nak msg lg la pelik...
biasew leww,bodak2 zaman skunk.. =='

muhamadsufian89 said...

ooo camni ke maksud die. kalau camtu sy ni kira manja la. haha

Etong said...

wahahahah baca ayat tu pun sah skt hati!

Ezy Chiaki said...

haha..
saye manja tp kdg2 gedik..
haha

Dalin said...

alerww.. akaks nark kateww cye niew..gewdix kerw.. tark kewl ler akaks nieww.. adeeww.. berbewlits lidahs caye nark nyewbuwt ewww ewww niew.. gewlix tawwwww... >.<"

Heidi Shafiq said...

manja = best

gedik = pui!

nuruashia ♥ said...

hahaha..cik tomat plak dlm kategori mne satu??

YUL said...

euwww, haha, ske ngn budak manja nie :P

izzysabki said...

gedik mcm tomato:D

Nizam Ijam said...

alamak..mcm mana tu?hehe

Saiazuan said...

eeewwwwwwwwwww

Cikya said...

orang pakai gigi palsu takboleh gedik nyewww-nyewww..
nanti tanggal gigi palsu..
kalau taknak gigi ori tercabuttt pom kena elakkan jugak..
T__T


tolonglah,
cuba tanya siapa suka perempuan gedik???

Wanz Mejuez said...

itew sukew entri awak tawwww,, itew suke sangat sangat... ehehehe ewwww

zOeY zAu YaH said...

saya sdg gedik haha..

JIJI YU said...

mencikk mencikk mencikk..mane u tauu ni aii geditttt

Nasuha Suhada said...

manja + gedik kadang-kadnag best jugak. tapi jangan la gedik sampai nak bagi penyepak! haha

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome