2.26.2011

I'm quit laling . sory .




assalamualaikum semua :)

hye laling laling sayangg !


petang-petang macam ni sangat best kan kalau dapat makan kopok lekor . dari pagi tadi dok tahan perut yang dah mula nyanyi lagu-lagu rindu terhadap makanan di pasar malam . macam biasa ada pasar malam hari ni . dah namo pon pasar malam , p waktu malam jela kan . malas nak kuar sekarang . bery HOT you know . (sambil buat gaya gediks kipas-kipas guna tangan) 


setelah ceq fikir-fikir sedalam-dalamnya , memang ada sebab kenapa ceq harus biarkan blog ni terbengkalai untuk waktu-waktu yang tertentu . 




1 . ceq bukan macam korang yang memang boleh fokus on study even berblog pon . ceq hanya insan yang lemah dan tak tahu bahagi masa untuk berblog walaupun dah buat jadual sekali pun . :'(


2 . ceq rasa down sekarang , mungkin disebabkan masalah hidup yang semua orang tak tahu . ceq ceria , ceq hepy , tapi dalam hati yang ada kebun ni  tak dak siapa yang tahu . :)


3 . ceq seorang yang hipokrit dan berpura-pura , so stay away from me .


4 . ceq rasa dunia blog ni banyak sangat kecelaruan dan macam-macam yang tak indah berlaku dan membuatkan ceq banyak terfikir . maklumlah newbie macam ceq ni masih dalam proses pembelajaran tapi banyak perkara yang berlaku membuatkan ceq akan stop berblogging sementara .


5 . result test yang agak tak memberangsangkan sem ni membuatkan ceq banyak berfikir dan perlu fokus terhadap perkara yang penting dulu kan . dah last sem ni . tamo lah tetiba down gile . nanti tak dapat xperia pulak . haha :P




dengan ini , ceq nak mintak maaf sangat kat semua yang dah folow , rajin komen , rajin datang blog ni ye . segala tag hutang piutang yang tak terlangsai tu , mintak halalan toiyiba jela ek ? hehe :) kalau ceq rasa nak hupdate mungkin ceq akan hupdate untuk puaskan diri sendiri in case ceq rindu kat blog kan . tapi mungkin dah tak macam selalu and jarang pergi ke blog korang . 


keputusan dah muktamad and ceq rasa sampai sini dolu lah untuk hari ni dan hari seterusnya . pentingkan apa yang penting . kalau rasa kerinduan memuncak bolehlah add ceq kat pesbuk ye . :)


I'M QUIT :)




mekasheh ya . mungkin ceq akan sambung semula . :)





30 comments:

She's retarded said...

saya dah add tomato punya fb, jangan tak approve tau
kekeke

Novelgurl said...

salam..buatlh ap y terbaik utk diri awk =) fighting ^_~ !

Mra Mastura said...

yunk.. its okay.. XD faham.. aku pn skang ni down kadang2 test semua.. so its okay.. take ur time! gudluck study n such! papehal, msg2 la fb. hehe XD muahx muahx...syg kau!

mish cokat said...

tetap sokong cik tomato walao pape ponn :) *jgn ttop belog nih pulak ae

iDeaL cRazEe said...

Gud Luck 4 ur study..do da best ok..chayok2!! ^_^

azureEn said...

its okay.. setiap org ade reason masing2.. blog nie ta lari pon.. klu cik tomatokering nak focus pada yg lebey penting lgi mmg bagos sgt2 la tu ^^

diyana said...

ala mato-mato..baru je nak beramah mesra ngan mato-mato..ish3..;(

EpoLįƒ¦Kunang2 said...

Awat ni cek..
Biasalah tu,
ada hari kita rasa syok,
ada hari kita rasa tak syok.
Layan ja.. k? ^^

strawberrycincau said...

erm, kdg stoberi rase camtu gak.sekarang lagi arr, mne nak conctrate aktiviti mktab, asgment lagi, presentation..fuhh...mmg pasni jarang2 je bkk blog..huhu.. papepun, moga tomato success oweys k! CHILL dear!! u can do it..=)

Mat Ganu said...

sehingga bertemu lagi..insyaALLAH.
dalu kan yang terdahulu~

a n a . i z z t y said...

sabar2....ana pon x leh nak kocus on study sgt....kena bahagikan masa la ye sayangg....

kay_are said...

laa... baru follow cik tomato 2,3 ari die quit lak.. xleh2.. x bagi! =P folower 1357 ++ masih newbie?? rendah diri tahap tinggi dah tu.. hee.. ok r.. pape pun studi num 1, so gud luck!

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

benda yang penting akan tetap jadi yang terpenting...
tak ape je...
nanti jumpa lagi... (n_n)

miszlullaby said...

xpa, nanti dah hilang keserabutan and dah ok sume,dtg balik k.=)

YUL said...

k takpe , pentingkan yg utama, blog nie bila2 pon boleh, tapi masa depan hanya sekali je dalam hidup kita, kita yg merancang

nub said...

kaktom hebat! cayalah. ceq dua2 pon cam hareemm..stdy pon maleh, men blog pon maleh.. adehh

Qaseh dalia adelia said...

dahulukan pe yg penting ..
macam bf n family ..family first ...
kalau rasa nak tinggi dalam test concentrate pd study ;D

yayalya said...

sabar ya, aggp dugaan itu sebagai satu cabaran..

yaya tag awk http://yayaitsmystory.blogspot.com/2011/02/pencarian-blog-paling-hensem-dan-cantik.html

gigiAriEma said...

tk nak pokus dgn stdy yea..xpe2..gigi phm.....heheh

tp t rndu nak gigit tomato ma.. :P

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ said...

kite jumpe di fb ea lalink~~ ^^

Raji berkata said...

hak2 letak skali malas dalam sebab2 tuh xD

http://aniesandyou.blogspot.com said...

bz ngalahkan menteri hehehehe ;-)

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

alamak..baru je letak adik omato dlm blog list..tiba2 nak quit plak..adess..

apa pun kak pinky doakan yg terbaik utk kamu..smga study kamu cemerlang!
support smua kputusan yg kamu buat larling..

study smart k =)
hugs~

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

ok adik omato wait for ur update =)
smga kamu success..
x mo stress2 okeh!

alinac lover said...

peh! nk quit ek~

xpe..belajar rajin2 ya~

alinac lover said...

HA adik manis..sabtu ni kalo free jom ah p penang nak?

iqbalhakimi said...

ececey..brapa lama la sgt ang leh stop blogging =P

sweetcardigan said...

jom join cntest ni,
http://sweetcardigan20.blogspot.com/2011/02/cardigan-free-utk-contest-pose-dengan.html

ShA + ZaM = LoVe said...

patut la lama x updated.. ishh jgn la majuk.. updated la blog..

lavender harum wangi said...

aku pun jarang update~ adesss.. =.="

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome