2.19.2011

bloglist ceq dah tamat ye anak-anak :)




assalamualaikum semua :)



maka dengan ini tepat pukul 12.04 minit tengahari , bloglist ceq diisytiharkan tamat ye . :) ceq ingat ramai tak nak join . rupa-rupa nya ramai jugak yang join . terharu . sob sob :') mekasheh ya untuk semua yang dah join ! mana-mana yang baru follow tu salam kenal ek . rupanya banyak lagi blog kat malaysia ni sebenarnya . (haha!) 



masih ada beberapa blog lagi yang ceq nak terjah ni . sabar ye . ceq sedang melakukan proses terjahan . hehe , so , hari ni kalau sempat ceq update la tips atau menda alah lain pulak . kalau tak sempat ceq tak hupdate entri untuk hari ni . korang g lah baca entri ceq yang lepas lepas . tu pon kalau korang rajin nak geledah . kekeke , esok ada test . waaa~ tolong doakan ceq jadik rajin ek ! :D






mekasheh ya . jangan lupa datang lagi tau ! :)





11 comments:

iqbalhakimi said...

gudluck gumok!.. update pasal macam mana nak jadi comel macam iqbalhakimi..haha

tomatokering :) said...

haha ! sabaq2 ! nanti aku citer.. tapi gambar ko satu pon tak comel.nak wat cane ? haha

MiaDiera said...

alooo,baru nak join:(..

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

biarlah kamu rajin2 selalu...
amin... (n_n)

echah mashuri said...

perghh.selamat menerjah ek :))

Anonymous said...

Assalam cik TK...saya dh buat entry...bahahaha...sowi lambat.Terima Kasih Add Saye Dalam Bloglist cik TK

►Segmen : Ceq Nak Join Bloglist Tomato kering

Mat Ganu said...

nasib ambe sempat join ceq punya bloglist..hehehhe.

eh,betul kew ayat ambe nie...(sambil garu2 kepala)

Anonymous said...

Assalam...no follower tomato kering cantik hari nie...1234, kat bawah nie dh print screen...tgk ler

http://piczasso.com/i/tou08.PNG

sarah mohamad said...

tak sempat nak join . sob2 . tak dopet tenet 2 3 hari :(

:: noremy bte rahmat :: said...

gud luck 4 ur test ye budak tomato..
(^_^)

MéuzAngelo™ XXIII said...

kat mana bloglist cik tomatokering ni?

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome