2.19.2011

bloglist ceq dah tamat ye anak-anak :)




assalamualaikum semua :)



maka dengan ini tepat pukul 12.04 minit tengahari , bloglist ceq diisytiharkan tamat ye . :) ceq ingat ramai tak nak join . rupa-rupa nya ramai jugak yang join . terharu . sob sob :') mekasheh ya untuk semua yang dah join ! mana-mana yang baru follow tu salam kenal ek . rupanya banyak lagi blog kat malaysia ni sebenarnya . (haha!) 



masih ada beberapa blog lagi yang ceq nak terjah ni . sabar ye . ceq sedang melakukan proses terjahan . hehe , so , hari ni kalau sempat ceq update la tips atau menda alah lain pulak . kalau tak sempat ceq tak hupdate entri untuk hari ni . korang g lah baca entri ceq yang lepas lepas . tu pon kalau korang rajin nak geledah . kekeke , esok ada test . waaa~ tolong doakan ceq jadik rajin ek ! :D






mekasheh ya . jangan lupa datang lagi tau ! :)





11 comments:

iqbalhakimi said...

gudluck gumok!.. update pasal macam mana nak jadi comel macam iqbalhakimi..haha

tomatokering :) said...

haha ! sabaq2 ! nanti aku citer.. tapi gambar ko satu pon tak comel.nak wat cane ? haha

MiaDiera said...

alooo,baru nak join:(..

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

biarlah kamu rajin2 selalu...
amin... (n_n)

echah mashuri said...

perghh.selamat menerjah ek :))

►AdamXis◄ said...

Assalam cik TK...saya dh buat entry...bahahaha...sowi lambat.Terima Kasih Add Saye Dalam Bloglist cik TK

►Segmen : Ceq Nak Join Bloglist Tomato kering

Mat Ganu said...

nasib ambe sempat join ceq punya bloglist..hehehhe.

eh,betul kew ayat ambe nie...(sambil garu2 kepala)

►AdamXis◄ said...

Assalam...no follower tomato kering cantik hari nie...1234, kat bawah nie dh print screen...tgk ler

http://piczasso.com/i/tou08.PNG

sarah mohamad said...

tak sempat nak join . sob2 . tak dopet tenet 2 3 hari :(

:: noremy bte rahmat :: said...

gud luck 4 ur test ye budak tomato..
(^_^)

MéuzAngelo™ XXIII said...

kat mana bloglist cik tomatokering ni?

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome