2.08.2011

entri penghargaan khas buat tomok . (opss)



assalamualaikum semua :)




oohh bukan niat di hati nak curang ehh nak tipu korang . but memang entri ni khas untuk kawan ceq yang sorang ni . jom tengok muka dia dulu . tomok tak tomok . hihi :P

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



comel kan kawan ceq nie ? opss jangan ngorat ek ! :P
maaf ye pinjam gambaq sat :P



tu la tomok kalau korang nak tahu . comelkan dia time kecik-kecik dulu . :) ouh dah besar lagi lah comel . ala-ala tomok gitu . (puji balik sebab dia panggil ceq anne ngasri) :P  entri ni memang spesel mesyel lah ceq buat untuk dia sebab dia dah baik hati sangat belanja ceq . jangan jeles tau korang ! jom tengok dia belanja ceq apa . best punya ! terbaik dari ladang ! heheheh --;

.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.



tadaaa ! amacam korang ? jeles tak ? tolong cakap ye . kekeke :P



ceq nak ucapkan terima kasih sangat-sangat kat tomok sebab sudi buatkan header untuk ceq . amacam skill dia ? bagus kan ? simple but nice and cute . hehe :) so , kalau korang nak kenal lah siapa tomok yang comel seperti gambar yang kat atas tu , g r serang dia . tapi jangan ngorat tau . (nanti i jeles) haha ! :P


tomok ni sangat suka la komen orang . asal ceq nak komen , mesti nampak muka dia tu . aiyoo ,, nasib baik kau ensem adik oii .. hahah ! dah terlebih sudah . :P so, header yang lama yang sebenarnya watermark yang kak nadia bagi tu , ceq buat as a watermark ceq . pastu ada lagi satu header yang kak lekit buatkan . hik ceq nak wish mekasheh sangat tau semua ! sayanggg korang ! :D



so , apa kata korang g terjah orang-orang yang ada bakat and skill macam dorang ni . blog dorang pon best oke . :)











mekasheh ya sudi baca panjang-panjang ni . hehe .
jangan lupa datang lagi tau :)







7 comments:

y u y u Z u l a i k h a said...

wahahahahah! ingatkan tomok betul tadiiiii!!!!


upenye si usop sontoriann! pengkomen setia yuyu!


yuyu pun tak lame lagi nak buat entry pasal dia... tak pernah dia miss satu entry yuyu...

alexa yussida said...

sama sama kasih

XIX Dragunov said...

tu dia aih along...hahaha

nulhazwany abdul malik said...

solehnye tomok.. sejuk perut mak mengandung. hehe ^^

echah mashuri said...

comey la header tuh:)

NOOR FATIN said...

haha! bila nak buat entry pasal tomok yg betol? :P

sarah mohamad said...

ingatkan tomok artis tuu dah tadi :)

hihi

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome