2.20.2011

ada 8 perkara je untuk laling-laling semua :)




assalamualaikum semua :)



sebelum korang baca , korang jangan nangis-nangis pulak sebab ceq tak kan dera korang untuk baca entri ceq yang merapu merepek kerepek pisang ni panjang-panjang . ceq tak sukak tulis panjang-panjang ni . nanti korang pon tamo baca kan ? kan ? kan ? baik ngaku ! :P



ok dah merepek panjang-panjang kat atas tu . ni nak serious pulak . (sambil buat muka serious kerut dahi) . ceq nak bagitahu korang ni yang . . . . .

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,


1 . first of all , ceq nak ucap mekasheh sangat untuk korang yang sudi baca kisah arwah zulhaili and sedekahkan al-fatihah untuk arwah . aminnn~


2 . masih ramai tak tahu yang bloglist ceq dah TAMAT ye anak-anak . huhu , masih ada lagi yang bagi link but its ok , ceq letak jugak . jangan nangis-nangis tau ! :)


3 . ceq dah terjah blog-blog korang and ada jugak yang bagi kritikan membina untuk blog ni . mekasheh sangat tau . :)


4 . segala kritikan-kritikan yang korang bagi tu , insyaallah ceq akan perbaiki lagi blog ni . mungkin ceq akan buat renovation sikit untuk blog ni . tungguuu ... :) (ade ke nak tunggu?)


5 . disebabkan ceq ni seorang yang lemah and kuat makan tenggiling , korang silalah ingatkan ceq kot-kot ceq terlepas pandang nak follow blog korang ye . mintak maaf sangat . :'( yang dah follow ceq tengs laling !


6 . kalau-kalau korang ada lagi nak kutuk-kutuk blog ni , silalah komen ye . ceq sanggup mendengarnya untuk memajukan dan menganjak paradigma kan blog ceq . :) (cehh ayat tak betol)


7 . ya ampun ! lupa nak habaq ! list bloglist tu ada dekat side bar tepi tu . dekat laling-laling tomato . korang nampak tak ? sebab ada yang tanya ceq . mintak maaflah kalau tak nampak . ceq sedang berusaha memperbaiki lagi kekacakkan blog ni . huhu 


8 . the last one ! malam ni , ceq ada test pengiraan tekstil , jadik jangan lupa doakan ceq tau !





oke dah cukup 8 ! oleh itu , ceq haruslah menutup blog ni seketika untuk study . sebab semalam and hari-hari sebelum ni dah terlebih masa pulak untuk blog ni . grrr . tak patot kan ? korang jangan jadik macam ceq . korang pandai-pandai lah bahagikan masa okayh ? :)


(maaf kalau terpanjang jugak :P)




mekasheh ya . laling-laling jangan lupa datang lagi tau ! :)






39 comments:

cik ayin said...

hye comel..gud luck tuk no 8..heheee

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

all da best ya!
kak pinky doakan yg terbaik utk kamu..
study rajin..xmo tido masa study hohoho..berdasarkan pengalaman dlu ;p

beaty said...

x sempat join blog list tomat ohh sedih nya

MiaDiera said...

good luck cik tomato laling:)..ngee

tomatokering :) said...

@cik ayin tengs laling ayin! ;)

tomatokering :) said...

@♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ hoho kantoii tido ! hihi :P

zacky ~786~ said...

gud luck !! for ur test..

tomatokering :) said...

@beaty tak pe laling .. namo sedih2 :)

tomatokering :) said...

@MiaDiera hehe tengs mia laling ! ;)

c-tea said...

time kasih sbb add ct di bloglist dear...oke...buat terbaik untuk test..

sarah mohamad said...

thanks cik tomato letak blog saya dalam bloglist .

good luck untuk test malam ni .

nadiemsharmz said...

gud luck laling tomato.....amik tekstil ek???..

a n a . i z z t y said...

comel betul lah..hahaaha...goodluck dear :)

a n a . i z z t y said...

awak kena tag :)

http://coratcorethujungjari.blogspot.com/2011/02/c-teamusical-waterbal-giveaway.html

atiqa :) said...

ala ala , tak follow balik pun :(

miN akiM said...

hi2 cik tomato.. good luck test... nice blog..^^ follow ye... follow back tau...v^^ thnks..

: husna : said...

gud luck ya! :)

tomatokering :) said...

@c-tea tengs ctea laling ! ;)

tomatokering :) said...

@sarah mohamad welkom sarah ! :)

tomatokering :) said...

@nadiemsharmz tengs nadie! yupp tekstil..hehe

tomatokering :) said...

@a n a . i z z t y tengs ana..hehe :P

tomatokering :) said...

@atiqa :) sori laling syg! dah folo dah..hehe :)

tomatokering :) said...

@miN akiM tengs min! :) orayte laling :)

tomatokering :) said...

@: husna : tengs husna laling ! ;)

NARDtheNERD said...

i pun nak puasa blog dua tiga hari.
ehehe.
:)

b a m b a m ' s said...

cik bambam nak baca reason ke-9 plezzz!!heheheh

atiEy_[azHa] said...

laling , thanx masukkan blog me kat bloglist tuh . uhuhuuu .

atiEy_[azHa] said...

laling , thanx masukkan blog me kat bloglist tuh . uhuhuuu .

a n a . i z z t y said...

awak kena tag lagi..ngeeeeee :D
jom tgk

http://coratcorethujungjari.blogspot.com/2011/02/jikalau-aku-doraemon.html

tomatokering :) said...

@atiEy_[azHa]welkom dear :)

tomatokering :) said...

@a n a . i z z t y huhu tag lg..insyaallah kalau sempat ek..huu

syafiQakarim said...

tomato..apa cerita exam.?
haha

tomatokering :) said...

haha ! hentam sajalah labu.... :P

echah mashuri said...

pehhh....nak renovate?rase tak sbr nk tgk blog neh makin comey cam ang.hehehe

rizwan's sweetheart said...

kak fda doakan semoga berjaya dlm test

Dda Ly said...

:) yea lah, exam macam mane tomato comey? hihih

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

oh OE pasti akan datang lagi...
hehhe...
(ada orang tu tulis panjang2 dia komen unutk pesanan yang dekat bawah tu je)
(n_n)

~aDiBah~ said...

huhu..tanx yup sys..soe xprasan dh tmt tmpoh tok joibn bloglist sys..soe..^^huhu..tp tanx sbb masokkn jgk ye..^^

Cik Sue said...

good luck ya dear...all the best... =D

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome