2.23.2011

tolong tinggalkan link please :)




assalamualaikum semua :)



maaf lah just ada beberapa blog yang ceq dapat terjah . bukan apa , ceq ni terlalu lemah sangat nak berjalan-jalan bersama buku-buku yang sangat menimbun dan kertas-kertas yang mintak tolong diisi . tapi ceq masih gagahkan diri jugak membawa bersama badan yang gemok (iqbalhakimi cakap..grrr) dan buncet bak kata yuyu . (jahat kan yuyu?) :P



sebelum tu meh r layan gambar budak gemok dan buncet yang perasan comel . tak kisah . week ! :P kalau korang dah tengok pon , tengok ahh lagi sekali sebab ceq tahu semua rindu kan ? kekeke . baca sampai habis ye :)




muka ayu r konon . tuihh --'




muka ni pon korang selalu buat kan ? :P




saja nerd sekali-sekala berkala :P




jangan kata saya comel please ! kakakaka :P




senyuman manis untuk korang . hamik ! haha ! :P





sori saja nak beratkan blog dengan tempek gambar sendiri dengan tanpa segan silunya kan . kalau korang rasa tak malu jugak meh gambar korang ceq nak tempek ! kekekke :P semua kat atas tu muka suci semerbak kasturi jela kan . apa korang ingat ceq sukak buat muka suci je ke ? nanti lain kali ceq tempek pulak muka huduh (tapi comel) and tak senonoh ceq kat korang . haha !



ok dah ! tujuan ceq sebenarnya nak mintak tolong korang sangat-sangat pelis la bagi link korang . ramai yang hilang dekat shoutbox tu . ceq ni pon dok terjerit-jerit lah nak panggil korang supaya datang balik . ramai tak tinggalkan link .  ceq rasa terseksa sebab tak dapat carik korang tahu . :(


kalau korang rasa korang antara yang tak tinggalkan link tu , sila tinggalkan ek kat tempat komen golek-golek ni . ceq nak follow ni . :)






mekasheh ya , jangan lupa datang lagi . :)





81 comments:

Halusinasi said...

tgk gambar cik tomato ni, terinat kat diri sendiri yang tak cantik nak pakai inner warna warni ni. huhu...sadis sungguh...

Pendekar Berkuda said...

PB baru je nak datang sini... Pendekar singgah ye..

BLOG PENDEKAR

queen aida said...

oo comel rupenye si tomato ni..hm...ni klu sis ade adik laki2 comfirm sis tlg pinangkn hekhek

atiEy_[azHa] said...

maaf ! i atk buleh nak tipu diri sendirik . ang ni comey sangat . apa rahsia maintain comey ni ? yeay ! btw , thanx add aii dalam etu bloglist . ahaha . sangat-sangat terharuuuu .

Ayuni said...

sweet!

meaw said...

hahahahahahaahahah! ko kluaq ngan sapa tu mekkkkkkkkkkkkk! tak ajak pong :P

Mrdaha said...

Oh, tinggalkan link tu nak exchange link ke?

Kalau sudi jom exchange link dgn saya.

Mrdaha Exchange Link Friends"

c-tea said...

huhu...comel err tomatokering nie...nie bukan tomato kering..tp tomatogebu..hehe....saje dtg melawat cik tomato...

a n a . i z z t y said...

awat comey sangat nie?..heheeheh..ana suka tgk awak! :)

iwan_dextrous said...

comel2..hihih


Dextrous cyber life

farasakura said...

farasakura !!!!! heheehe

http://miszfarasakura.blogspot.com

forever love said...

meh saya bagi


http://atiqsalleh.blogspot.com/2011/02/segmen-puitiskan-diri-anda.html

jom join sekali...

Along Usop said...

tercabar nih.. tercabarr.. hahahaha...

kang tomok post gabar posing bagai kang.. korg muntah plak.. weheheheheh..

link along dah ade kan?..

tetap nak kasi lagik.. heheh


http://alongusop.blogspot.com/

faLiaa said...

Assalamualaikum,ni link saya :)
http://aliaapunyabelog.blogspot.com/

tomatokering :) said...

@Halusinasi alaa,,try je yunk..mesti cantek punya.. :)

tomatokering :) said...

@Pendekar Berkuda ok PB :D

tomatokering :) said...

@queen aida haha ! kawan2 queen yg emsem2 tade?kekeke :P

tomatokering :) said...

@atiEy_[azHa] welkom atiey..adehh nak kena bagi tips maintain coel pulak ek..kekekek

tomatokering :) said...

@Ayuni tengs ayuni :)

tomatokering :) said...

@meaw dgn ko la nguk ! hahah :P

beaty said...

blog beaty ada tak???

tomatokering :) said...

@c-tea ohoh kena tukaq nama pulak la ni..kekekek

Gula-gula hati said...

Kalo nak kate comot bole ? :P hehe

comel la dear .:)

tomatokering :) said...

@a n a . i z z t y sukak tengok ana laling jugak tau ! ;D

tomatokering :) said...

@iwan_dextrous hahaha ! :P

tomatokering :) said...

@farasakura gatai tangan ye..hehe

tomatokering :) said...

@Along Usophahah ! meh kita lawan meh ! ;P

shearasol said...

aishh,,,tak de la gemuk n muncit pon...comel ader la...senyuman yang terakhir tu, wallahhh...

http://shearasol.blogspot.com

Fariq said...

awat kosong je sidebar sebelah ni??

latest -
-Perbezaan Antara Pasangan Yang Sesuai Dan Yang Betul

Juliana Sanafiah said...

xpe tomato, wlpun owg kate u bukan2 tp bg i u cumell.. ^__^

kalo sudi sila jenguk blog ya..

http://lurveshirayuki.blogspot.com/

CikBulat said...

bulat je muka. comel =D
bulat macam Tomato. hehehe

farhana masdo said...

nah . ini dia !http://farhanamasdo.blogspot.com/

NuSaNa NoSa 91 said...

nah link keen.. hik3~ ^_^

opssss~ tamau la bg.. nk suruh tomato marah.. tehehehehee~ ^_^

tomatokering :) said...

@shearasol ehh tak jumpe g mane tahu..kekeke :P

tomatokering :) said...

@Fariq huh? kosong? ade kan ?

tomatokering :) said...

@Juliana Sanafiah oh kembang kempis dah ni..jangan tertipu..semua tu dlm gambar je.. :)

tomatokering :) said...

@CikBulat kekeke cik bulat pon bulat jugak :P

tomatokering :) said...

@NuSaNa NoSa 91 ee ! keen jahat ! tamo kawan ! ;P

sicomot-comel said...

lalalala..
tomato bulat !!
hahaha..
comel tgk shawl warne warni..
shawl je yg comel..tomato tak pown..
hahahahha ;)
JK

http://sicomot-comel.blogspot.com

Ejoy said...

ISH...ISH kesian sgt aih...
http://pokcikejoy.blogspot.com/

SweetSyaza said...

comel cik tomato ni..hehe

norsharmila said...

heeeeee :) cik tomato da termakan pujuk rayuku. dy da ltk byk gmbr..

*mke bangga* ;p

puterinuraqiliah said...

comel r akk nie^^
hehehe

gigiAriEma said...

memang hensem lar dear..tmbh2 yg dua last tuh.. mcm ala2 ayunar gitu..hensem2!! :)

aNnE said...

alolo comelnya..nerd pon comel..haha :)

tomatokering :) said...

@sicomot-comel ceq tahu shawl tu je menampakkan ceq comel..huwaaa :P

tomatokering :) said...

@SweetSyaza tengs laling syaza yg manis ! ;D

tomatokering :) said...

@norsharmila hahaha! tu la..mila nak tengok sangat..hamekk :P

tomatokering :) said...

@puterinuraqiliah hihi tengs laling qilah :P perasan dah ni..haha

aishah said...

ni link blog sy:)...http://aisha-mydeardiary.blogspot.com/

tomatokering :) said...

@gigiAriEma auwww , i memang hemsem u..kacak lagi,.. :P

tomatokering :) said...

@aNnE anne laling yg comel ! :D

yad'z said...

cam penah singgah kat sini.. hehhe..

yad'z said...

cam penah singgah kat sini.. hehhe..

iDeaL cRazEe said...

gemok = 55%
buncet = 45%
= 100% comel..bleeerrrkkk :P
hehehehe... =)

myzatulmarghliyana said...

kawaii! cumey la adik ni.
ni link akak ye- http://myzatulmarghliyana.blogspot.com

tomatokering :) said...

@iDeaL cRazEe ee! aidil jaat ! namo kawan ahh ! :P

tomatokering :) said...

@myzatulmarghliyanahehe , tengs kak.. :)

queen aida said...

ecece..gatei budk tomato kering ni ahaha

alinac lover said...

ha nnti yong p sna lg..leh la roger2 nooo

kita leh lepak kt JJ skali..nak?

tomatokering :) said...

@queen aida ceq memang gatai..kekeke :P

tomatokering :) said...

@alinac lover haaa ! boleh3 yong ! :D

black_mel said...

panggil toms bole?glamer skit..hehe.

Pakcoh said...

muke ade sikit iras anne ngaasri..

http://budokkampung.blogspot.com/

AinSyA said...

aku tertanye2..knpe tomato?
dan kenape ko femes sgt???
hahaha!!
ko da len gle..da lme kot ak xjmpe ko..
ak nk jugk bg link!
nyet2 *knyit2 mate

http://fiqinsya.blogspot.com

dan ak nk tye gak..cmne ek nk tuka link?tnpe de efek pape kt ktenye blog lme?

queen aida said...

dik...!!kne sapu ubat 2 klu gatal ahahaha

~~su manje~~~ said...

salam,,,,
ziarah pagi...

"Post Terbaru SuManje...cek it..!!"

kalau sudi jemput singgah post terbaru Sumanje

Thanks so much

tomatokering :) said...

@black_mel tom n jery pon boleh :P

tomatokering :) said...

@AinSyA hahaha ! lain ke?same je.. :P aku fb ko sat g :)

tomatokering :) said...

@Pakcoh haiyoo,,iye ke?? :P

tomatokering :) said...

@queen aida mana ade gatal! miang je.. hihi :P

tomatokering :) said...

@~~su manje~~~ok su manja ! :D

Qaseh dalia adelia said...

ek macam yuyu pulak muke dia ni hehe

tomatokering :) said...

@Qaseh dalia adelia haiyoo ! ni yiyik adelah cik dalia..hihik ;P

queen aida said...

klu miang..meh meh..nk tarik tinge 2...biase die ni bahahaha

Ana admi said...

wow! colourful..cntek..:)
cmne nk bg link ni

tomatokering :) said...

@queen aida standard la miang tu..haha :P

tomatokering :) said...

@Ana admihihi tengs laling.. (kembang idong) :P bagi je link kat cnie.. :)

queen aida said...

miang-miang keladi!ngeeee

Ana admi said...

ni darl..tq..:)

......................
http://my-familiar.blogspot.com/

Ana admi said...

http://my-familiar.blogspot.com/

ok ni my link.
tq yunk..:)

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome