2.19.2011

jom terjah bloglist & wishlist ! :D




assalamualaikum semua :)



ceq rasa seronok sangat sebab ramai jugak lah yang sudi join bloglist ceq . siapa yang tak join lagi boleh lah join ek . ceq ada banyak sebab kenapa ceq buat bloglist ni . sebelum ni bergantung kat dashboard sangat , padan muka kau ! :'(


ceq dah update senarai bloglist tu . korang yang dah join , pergi lah tengok-tengok kat side bar tu ek . jangan malas-malas tau ! mana tahu kot-kot ceq terlepas pandang . maklumlah , ceq hanya insan yang lemah daya ingatan . T__T korang pergi jugaklah terjah blog-blog yang ada tu . kebanyakkan yang ceq tengok tadi , follower baru ramai . tengs ek korang ! :D


pastu buat yang tak join lagi and siapa-siapa jela kan , korang tolong lah bagitahu ceq apa yang tak kena dengan blog ni . lembab macam seafood vavy ke , template tak ok ke , serabut ke . tolong lah kutuk sikit . ceq tak larat baca pujian-pujian yang korang bagi tu . (bajet hot) hihi :P


kalau nak kira-kira tolak tambah darab bahagi semua , ada berapa blog je yang kutuk kritik tadi . segala pandangan korang memang amat ceq harap-harapkan (err dah macam ayat karangan pulak) . siapa yang ceq tak follow lagi bagitahu cepat cepat ! pape pon , tengs tau korang ! sukak korang ! :)




pssstt , wishlist nak g pasar malam karang :


- ayam rangka

- air tebu

- kek ceklat

- char kueyteow

- pau kak senah

- kopok leko pak leman

- air soya cincau

- ok dah . hari makan sedunia ! :D





mekasheh ya . jangan lupa datang lagi tau ! ;)





9 comments:

Puanbee said...

ceq..hikss lama tak singgah mai..tk boleh tengok lah..akk pakai notebook pemandangan amat terhad

FariehanIbrahim [LBC] said...

lorh, comel xjoin ag bloglist tomato.
nk join! nkjoin! nti comel wat en3 naaa~ leyh ag tak??

byk nyeee wishlist nk p psr mlm,
comel nk kirim 1 er.
kirim slm kt abg ensem kt sne. hueh3x (^^)v

el-janna said...

hee nk kirim jagung bakar~~

strawberrycincau said...

tq cik tomato kering...hehe...blog cik strawberrycincau ada kat sidebar tuh..hehe..thanx!!

nanakimie said...

wah,makan besar nampak malam neh,hehe:)rangka ayam 1!

~fais~ said...

air cendol ade x?? hahaha

el-janna said...

he
tomato anda ditag setiap contest saye

Mat Ganu said...

thank's cik tomato basah, eh,cilap2 tomato kering lah...hehehe.

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

macam mana nak kutuk kalau blognya comel dan kemas...
loding pun tak adalah lambat sangat... sedang elok...
kemas pun kemas... ehehhehe... nak menambah kembangnya kamu...
(n_n)

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome