2.09.2011

update : hadiah GA meaw makan tomato :)



assalamualaikum semua :)




ni ceq nak habaq mai pasai hadiah GA meaw makan tomato yang korang ada join tu . hadiah dia tak dak la spesel mana . GA ni pon simple je kan . juz a souvenir time meaw pergi port dickson minggu lepas . tapi jangan risau , hadiah dia comel macam ceq oke . hihihi ,


ceq tak sempat nak ambil gambar pulak hadiah tu . sory . hehe , but korang imagine jela hadiah tu comel . huhu :P kitorang dah decide ada 5 pemenang untuk GA ni . hadiah semua sama . cuma maybe yang first tu ada spesel sikit lah . sikit je . hehe 


ada lagi blog yang tak sempat ceq terjah sebenarnya . jangan risau , nanti ceq terjah oke ? :) update orang yang join contest ni tak keluar lagi . nanti kalau meaw dah update ceq bagitahu noh . korang pon alert la ek , takut ada nama yang tertinggal nanti . huu 



siapa yang tak join lagi GA meaw makan tomato ni , cepat join ! last minggu nie tau . maybe hari sabtu tengahari ceq akan umumkan pemenang ek . :)












mekasheh ye . join jangan tak join ! :)






12 comments:

meaw said...

list da kluaqkan la mekkkkkkkkkk.....

http://letopkeypad.blogspot.com/2011/01/update-list-peserta-ga-meaw-makan.html

yang terbaru lom g

Miss Mucuk ! said...

hehe..cmne nk imagine ni..
haa..dh2..comel2..cm meaw gk..hehe..
hope da rzki utk mng :)

Along Usop said...

okeh.. tomok nak reserve no 1!! wakakakakak.. =p

tomatokering :) said...

miss mucuk : insyaallah ada rezeki :)

along : reservation dah full ! haha XD

AIMAN said...

ada lagi seminggu..?? sat ceq pikiaq.. hee

Along Usop said...

uwaaa.. nanges a cani.. ngeheheheh.. =p

tomatokering :) said...

tayah pikiaq2 g . sng je . masuk2 ! :P


along : aiyoo , dah besaq pon mau nanges ka ? gembeng ! :P (jawa)

shera haifa said...

harap ada rzki..

Along Usop said...

hahah.. memang along lembeng pon..
mase tadika dulu la.. kuat nanges.. waahahahah.. =p

tomatokering :) said...

hahah ! bukan lembeng la along .. gembeng .. :P



shera -- insyaallah :)

Along Usop said...

lain ea?.. mak salu panggil along lembeng.. ngee.. wktu tadika dulu la.. =p

tomatokering :) said...

agaknya mak panggil along lempeng kot .. kekekeke :P
haha along kuat nanges ! tah2 dah besar pon same :P

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome