2.02.2011

berdebar-debar jantungku :)



dag dig dug . dag dig dug . (layan dangdut sat) hehe



assalamualaikum semua :)



ewahh~ berbunga-bunga riang lah hari nie . ouch ! bukan sebab adi putra okayh . (ehh tetiba pulak) :P ceq dok berdebar-debar ni pasai esok first time nak jumpe beberapa orang bloggers . macam mana lah nanti kan . huu ekceli plan tak de la sangat sebab niat di hati ni nak jumpa borak-borak je . bukan gath yang besar-besar macam yang ceq p time kat utara dulu . hehe , 



tadi ada yang inform tak boleh nak g . kecewa jugak sebab tak dapat jumpa . tapi tak pek lah . tak dek rezeki kan . huu T__T  tadi encik mamat cakap nak ajak wife dia . weee~ ada jugak yang dewasa-dewasa rajin nak jumpa kitorang kan . dapatlah tanya pendapat dia jugak nanti pasal blog . hehe



ada yang cakap ceq hebat sebab nak buat jumpa-jumpa ni . ehh hello . mana ada lah . dengan rendah dirinya ceq nak bagitahu yang ceq nak jumpa ni saja-saja isi masa sementara ada kat kL ni . nanti dah balik penang harap nak bersua tanpa muka dekat blog jela kan . huhu



even berapa orang je yang sudi nak keluar dengan ceq esok , ceq rasa teruja and terima kasih sangat tau . yang tak sudi tu tak pe . tamo kawan ! hahah ! (gurau je kayh) nanti kalau ada masa lagi kita jumpa tau ! to yuyu , ceq mintak maaf sebab tak dapat nak jumpa yuyu . :'( 



esok CNY kan ? mesti ramai orang & ada kedai tutup . tak dapat shopping-shopping . hihi , ok lah ! jumpa lagi ! tata ~ :D







pssttt : sekian , terima kasih :)




9 comments:

farasakura said...

jom la datang perak :)
nak jumpa cik tomato jugak XD

y u y u Z u l a i k h a said...

SIYESS KAMI JELES GILEERR :(

NAK JUMPAAAAAAAAAAAAAAAA!!

gigiAriEma said...

gath kat utara blah mana?hihi.
kmslm kat semua yea.. :)

Encik MamaT said...

alamak.. harap2 ramai dan meriah... tak sempat nak buat promosi.. haha..

nub said...

wahaha. kak tom. haha,

oiy nak jmpa geng pukoi jgak. cik mamat tuh

sang kelembai said...

adusss2...
kahkahkahkah
chop2..
ai tomota uik..
apsal awl sgt..
kol 12 kew 1 ke xle kew..??
ermm..
tp xpe sang kelembai akan cuba sedaya yg mungkin untuk bgn awl ari nie..
:D
tungu ceq oke..
hahaha

selipar biru said...

seronoknyaa! cik tomato and yg lain have fun yek! nnti kalau balik msia sy join =)

selipar biru said...

seronoknyaa! cik tomato and yg lain have fun yek! nnti kalau balik msia sy join =)

najihah sahami said...

huwaa..mish jeles!!

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome