12.25.2010

+ story bloggers utara ! (part 1) +



kesimpulannya daripada gathering tadi , memang syiok lah ! *ehh awal2 dah conclude ye . huhu ,first of all , memang ceq malu sangat bila jumpa dengan bloggers lain . maklumlah , dunia blog ngan real tak semuanya sama kan . hehe , :) tapi naseb baeklah pasai depa memang betoi2 sempoi lah . suke gilak lah ngan depa ! admire mmuah muah muah ! gagaga :P


 nak taw dak bapa ramai yg p tadi ? ceq tamo habaq ! ampa teka lah lepas tengok gambaq2 di bawah nie . but not all bloggers are listed coz ada yg balek awai . :"(

v
v
v
v
v



sampai pacific dlm area 1.30 p.m camtu lah . but , still tak de orang lagi . kami yg paling awai kot ? maklumlah , drebar berpengalaman yg drive . ekeke , pe lagi , kami pon p ronda lah carik makan . sebek lah ada tempat makan . law tak kebuluq kami . haha !



poyo jap . :)



abaikan gaya gedik kat belakang . fokus kat inchik eman yg bajet teror maen boling . wekk ! :P



nie budak gedik yg teror sebab dapat strike sekali je ! gagaga :D



abaikan muka kesungguhan kami ye . +__+'



ini lah bloggers gegurl yg cantek, maneh , kiut , semua lah ! hihik , depa semua memang sempoi abes lah ! :D ada GKSB , sweet apple , meaw , ladyzul :)



nie pulak bloggers laki2 yg kacak macak & hot spicy belaka . auww . wakaka :D
hat baju biru ujung tu yg paling muda skali . baru lepas PMR kot . but , ceq muda lgi . gagaga :P


amacam ? teror tak ceq ? gagaga , men ngan budak kocik pon leh menang . :P siyesly memang all bloggers nie teror belako lah . kalah ceq . keke ,



see see . hebatkan kami ? hahaks . dah lama gilak kot tak maen boling . agaknya law tak dak gathering nie jawap sampai ke tua lah baru main balek . T__T



adakah kami mempunyai persamaan ? hahaks ! :P



tadaaaa ! kami lah blogger utara ! ngeh3~ but tak semua yg p ada dlm gambaq nie . ada yg tak dan amek gambaq dah balek . dapat jumpa sat je pon . tak dapat nak cubit mubit manja lagi . huhu :'(



sekian sahaja cite ceq di tempat bowling . hehe , yg tu meaw . tamo kenaikan dah . wekkk :P


ok . abes sudah cita kami main boling . hehe , 

__________________________________


sambungan nie kami p taman jubli emas pulak . cantek ! tapi sayang tak dan nak posing banyak2 coz segan . kikiki jom lah layan kisah sensasi kami lagi . bajet hot . haha




ok . lupa nak habaq kami iaitu meaw , eman , juan & ceq naik keta oren ceq . haha ! bajet ahh . tumpang keta orang jer . --', *tataw awat dok wat gaya bajet ayu . geli lah . +__+'



teka sapa ? law ampa pandai memang pandai lah . haha ! :P ini incik eman yg sangat sopan santun dan lemah gemalai orangnya . siyes ceq bayangkan eman lain , bile dah jumpe lain pulak . err bukan jerawat yg ceq bayangkan ye . kekeke , jgn marah eman , t ceq tak antaq balek . haha :D



dan lagi nih . masing2 kehausan & kelaparan . maklumlah abes kerah tenaga boling tadi . ekeke :P



feeling sat depan tasik yg cantek & indah . hehe , banyak ikan taw tasik nie . *jakun ahh ! :P memang kenyang ikan lam tasik nie pasai anak kak rya dok bagi depa makan sedap sodap . hahaks :)



ceq sedang tekun mendengaq arahan dari GKSB . kekeke , :P



this is lady gaga rya yg ceq katakan tuh . memang sempoi lah kak rya nie . suka taw gaya dia . tak dak kontrol punya . kak rya lah tukang cerita yg bagus skali . sempoi . hehe :)



nie sesi patahkan ais . siyes time sesi nie memang malu gilak & segan gilak lah ! huhu ,



sonok si taufiq nie dapat adiah tshet dari GKSB . tak muat bagi ceq noh ? ekeke :P



haa . ni lah ladyzul with her hubby . memang sempoi jugak lah depa nie . sporting abes . hehe :)


pertandingan mimik muka tiru gaya gegurl posing . haha :P


kak rya otai lah . i like . hehe , 


serabut skit . candid itu cun . hehe :p


before balek amek la gambaq dulu kan . memang wajib kat snap pic sebab nak bagi org dlm blog jeles ! ampa jeles tak ? jeles kan ? haha ! :P


nie tak leh blah . hengat dah nak balek . rupanya sambung wat story telling pulak . hihik , macam2 gusip taw . shhhh :P lastly , balek lam kol 6 lebih jugak kot . 



lastly , tengs to juan pasai dah jadik dreber kami & eman pasai dah ajak kami . hehe :)





pasni hop dapat join gathering lagi . maybe dah jadik blogger selangor pulak lah . hehe , memang sonok lah gathering nie . macam2 berita sensasi & citer menarik taw . dapat jugak kenai bloggers separa remaja & separa dewasa . kikiki , memang tak rugi lah join tadi ! :D


sori to bloggers yg ceq tak sebut nama . entri pasnie ceq sambung g skit cerita bloggers utaqa siap link depa skali kayh . * tak abeh2 cita tuh . :P to ampa yg agak loading skit nak load gambaq nie sori noh . kalau bleh ceq nak buh semua gambaq bagi ampa muntah tunggu . tapi kesian pulak . tak larat nak load & baca pulak nanti . hehe :D





till then ! to be continued ! :D
*dah ngantok nie tapi dan lagi demi tak terlupa kisah tadi . gagaga
orang pulun mcm ceq je dan2 wat entri teros . :P

25 comments:

waniey said...

wah,,,sumpah jeles...nak join gakk..aishh,,wtla at pntai timur lak..

akubersamaCahya said...

oh! kejelesan bermula. ketidakdapatan menjoinkan diri,huhuhu.. waaa~~ jeles2.. =.="

Syafiq Rosli said...

pergh syoknye..bla la nak wat gathering ni..

tomatokering :) said...

syok ! kalau ada gathering alert la . yg terbaru kat ganu bakal dibuat . :)

honeyvsbee said...

wah best tu...huhu jeles..

kay yea said...

besh2~~

kay yea said...

besh2~~

Amna.Qadeeja said...

waahh,syok giler jeles ! hee
yup,kat ganu akn d buat but still xpat join huuu

JuanYuan said...

argh..best gilak..rugi xdapat dtg..

hurm..next time buat lagik..haha

NuSaNa NoSa 91 said...

wahh~ sonok2! btw, mmg jnji ke nk pakai bju kaler merah @ pink? ^_^

aNnE said...

eiii bestnya buat gathering!hehe

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

hai dah boleh jadi orang utara ni..

hehehe

tomatokering :) said...

memang best & terbaek lah ! :D

law ada putra utaqa sudi ceq akan kadik org png . ki3

taufiq helios said...

uih..haha..sakan hampa noh....nasib berukbend ni bongek je...kalu tak dah up entry gak.haha

tomatokering :) said...

haha ! pasni leh up lg what ; :)

yong_liza said...

wah..bestnya ampa...xdpt join ah sbb dok ada kt bangi ...

:: Mikhaeyl & Rafaeyl :: said...

huhuhu..best.. dah lama tak men bowling..

tomatokering :) said...

yong : tak pa . nanti ada lagi . :)

mmg lama tak men boling . sakit tgn nih . hehe

Izyanti said...

kita gather lagi jom nanti. hehehe. muka tomato kering mcm ann arh. an an??

cik blablabla said...

awww..ta ske la.. cemburu tgk dier.uwaaaa~

tomatokering :) said...

izyanti : pasnih law gader g mmg tamo malu2 dah . hehe , ehh yeke?mane de lah . haha


cik bla3 : jgn jeles . haip

Mra Mastura said...

cute! hehe

best2.. XD

jom gath tomato!

tomatokering :) said...

jom jom jom ! hehe

CikGadis said...

wah. bes nyer. jeles tgok...

cikpia said...

korang memang best!!!! sumpah ingat tomato ngan eman tu ehem ehem...... he he.....

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome