12.22.2010

+ segmen jom berkenalan ! +



ceq rasa ceq dah terlambat sikit kot untuk segmen nie . pasai ceq tengok ramai dah join . huhu , tapi takpe . biar lambat asal selamat kan ?haha ! *ada kena mengena ke ? but due date dia lambat g . until 3 january kayh . so sempat aje . ;)


ampa yg tak join lagi , jom lah berkenalan dengan pemilik blog kayh . kacak bergaya gitu . hahaks , :)





ada beberapa soklan yg empunya blog nie nak tahu . jom lah jawap . ;)


-Apakah status anda ?

--> wahh tanya status nie nak mengorat pe ? haha ! :P ceq dah ada my tomatoman kot . eheh ;P


-Ceritakan tentang diri anda ?

--> ceq asai selangoq , kampong kat johor & study kat penang . dats why la ceq dok cakap utaqa yg tak bapa nak jadik nih . hehe ! ceq amek kos mekanikal engineering textile . kat penang je ade kos nih . kalau nak sambung , uitm shah alam je ade . hehe :) ceq anak 2nd daripada 5 adek beradik but ramai salah anggap yg ceq nie anak bongsu . ade ke patot ? muda ceq noh . 15 baru . haha ! *perasan lah kau !


-Ceritakan tentang Blog anda ?

--> blog ceq nie merupakan sebuah blog biasa yg mempunyai karton Happy tree frens yg bermacam2 spisis  dan warna . ada yg gemok ada yg kurus . haha ! :D


-Apa pandangan anda tentang dunia blog?

--> first time ceq wat blog juz for suka suki jer . but at last , ceq rasa dunia blog nie agak menarik jugak lah . dapat kenai ramai blogger and buleh share apa yg kita nak . at least banyak information & knowledge yg kita boleh dapat kan . ;)


-Nasihat anda kepada rakan2 yang baru nak wat blog..

--> buat lah ikut cita rasa anda ! hehe , ;)


-Nyatakan keunikan yang terdapat pada blog anda..

--> unik ? tak taw lah unik tang mana . ampa lah yg taw tang mana yg unik . huhu ,


-Sampai bilakah anda akan menulis blog dan impian anda dalam dunia blog?

--> as long as i can write , ceq akan always tulis blog selagi termampu . and hope all bloggers dapat terus menyokong antara satu sama lain . hope jugak kawan kawan bloggers dapat always keep in touch . ;)




nak ajak ampa jugak berkenalan kayh :)












psstt : tadi ceq p tengok 'aku masih dara' :)




6 comments:

SyahmiFikri said...

menarik2.. tapi cheq malaih laa nak nulis nehh. muahaha

aJa said...

wahh...tq2..
nnty aJa buat ye..

tomatokering :) said...

haip2 ! jgn malas ! piat kang ! ;P

okay aja ! :D

:Cikgu Akim: said...

hehheheheh..hahhaha..gulink2...ok2 kim salam kat tomatoman tu ke..hahhaha..

nice blog ni..salam perkenalan dari saya bakal pendidik!

MIMIE AIZA said...

yeayy.. jum berkenalan :)

tomatokering :) said...

haha ! ok cikgu akim ! XD

jom3 !

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome