12.01.2010

bukan mudah nak ditipu kayh!


pagi tadi ceq dapat satu pesanan ringkas(wahhh~)
dari mak yg kat luaq negara.
mak guna nomboq kawan dia. uols salin la kot leh berkenalan.
wahh~ +6285255822435.


mak habaq mak ada emergency kes kat balai polis.
mak suh ceq p topup kat dia sat pasai dia 
tak dan nak p topup.
ceq baru je nak mintak topup kat mak.ahaks! ;p
mak suh topup RM 30 kat nomboq baru mak.
nie no mak.uols law nak pinang ceq amek la nomboq nie noh.
ahaks, 0178343217.


*cite tamat*

aduhH! Bangun2 pagi jer ade pulok orang nak kasik
ceq cepuk depa. sape la punye keja dok antaq mesej gilak camtuh.
ingat ceq tak dak keja len pa nak topupkan org.
hp ceq pon dah berkurun tak topup.haha! ;p


ceq penah baca gak ada yg jadik lagu ni jugak.
*bukan lagu siti kay.
tak berperikemanusiaan sungguh la.
law depa antaq mesej nak topupkan kita tak pa jugak.
depa engat wat lagu tuh dapat ka topup yg depa
impi2 kan? opss! sori..no no no kay!




p/s : sape punye keje?baek ngaku cepat!haha

12 comments:

♥..cik_mas..♥ said...

tipu ke tuh???

mOoN said...

kawan Me pun kena...
msg yg sama...
pelik...

THE LEKAT LEKIT STORY said...

saya pun dapat msg tu pg td & check nampaknya no yg minta di topupkan no yg sama. Sah org yg sama.. Tp sy dpt dr pakcik. Kamu dr mak.. esok lusa mesti dr nenek, atuk paklong, tok cai lak.. semua taktik yg sama ada emergency kat balai polis.

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

kena lebih hati2 sekarang ni.

Fakhrur Razi berkata said...

dlu ak prnah terbaca entry di blog mana tah
cmnih jgak kes dia..
pelik betul dh desperate sgt nk kredit smpai snggup wat cmnih =.="

JuanYuan said...

same yg mcm en ben bagitau tu..

nseb bek xt'tipu kan?

mia said...

hahaha..sy penah dpt gak tau..kehkeheke..gile3

tomatokering :) said...

wahh~ramai gler dpt nsb yg same.. pe kat kite g tangkap penyangak tuh..haha ;P

suzie rahman said...

kikiki..nk mnta topup kt depa lh

ecah..merangkap anak cik nan said...

same la!ecah dpt dr ayah ecah...

katenye, ayah lagi ada masalah di balai polis...

haha..pas2 suh topup maxis 30..hek die..mcm org xtau..ape punye taktik menipu la...huhu

tomatokering :) said...

hahaha,,
taw xpek..mcm2 la depa nih ;)

Qaseh dalia adelia said...

macam2 care ..dah terdesak sgt lah ni kan..haisyyy xdok keje

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome