12.24.2010

+ saya blogger selangor ! +



oppss ! adakah betoi ceq blogger selangoq ? blogger penang pon boleh jugak pasai ceq la nie kat penang . ngeh3~ saja nak join before dapat tidoq ngan nyenyak nih . hihi
sapa nak join meh cnie .

v
v
v
v




alamak ! kena tukaq bahasa KL pulak ye . ehem ehem *betoikan suara :)


nama manja : darling . auwww ! nama glemer law dalam blog nih tomato lah . jgn kompius dengan cik tom ye . hehe , 


status :  ouh , anak kepada seorang anggota polis dan seorang cikgu ;) single sebab belom kawen lagi :P


sapa nak kenai lagi leh la p kat sini yew . tapi bg taw lah ampa blogger . law tak , tak aprove stranger . hehe 


daerah :  dok kat area cheras selangor taw , bukan kL . hehe


tempat tinggal : opkos lah stay kat dlm kem polis . bukan yg dlm hutan ek . huhu


apa yg menarik : sapa penah p kL taw lah apa yg menarik kan . tapi law kat selangoq yg bestnye banyak tempat mandi manda , sungai . i like ! hehe , pastu banyak jugak tempat soping and jalan2 lain . search lah google map law nak tahu . hihi  :)







pssst : time for slip yaww ! Zz,'


9 comments:

aNnE said...

hehe duduk selangor rupanya dia :)

Syafiq Rosli said...

hehe..ala ingt jauh tad..haha

miss anum said...

hai t0mat0 :p

micky eyqa said...

sy pon blogger slgr jugak selamat berknalan

rabiatul said...

Saya pon blogger Selangor jgk. Hehe. :)

NOOR FATIN said...

wah selangor! hehe

Aida Zafirah said...

nasib baik ko ingat lagi yang ko ni orang selangor...ingat dah lupa dah...dok speaking utara ja noh...hehehehe...:)

d_LA said...

tomato, segmen ape ni???nape tidak kutahu??wink wink..ouhhh, tenet dla selow sgt skang ni, ssh nak skodeng laju2..huhu..

✿ CikCimi said...

hi tomato !
:D

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome