12.18.2010

^ anda happy berblogging ? ^





time ceq jalan lari antaq tomato tadi ceq ternampak header LM kat blog sape tah tak engat . sori . hehe , ceq pon klik teros lah g kat blog LM . menarik jugak nih ceq tengok . nak join lah ! hehe ,





sapa tak kenai LM boleh lah picit manja header pinky minky LM nih . hehe ,



1. sedaq tak sedaq dah sebulan seminggu ceq blogging rupanya . 
memang sangat hepy !  ;)


2. hoho , awai2 lagi kat ataih tuh ceq habaq ceq hepy sangat blogging ! :D
tak terkata lah . ngeh3~ 


3. kenangan pahit tu rasanya tak dak lagi kot sebab baru lagi . tapi rasanya paling pahit pon time nak cantekkan & cumilkan blog nih ! wee~~ :D


4. ceq harap blog ceq nie ramai yg suka & ramai boleh bagi pendapat tentang blog nih . ceq masih baru and perlukan banyak teguran membina daripada semua . :)
bagi ceq blog nie ialah blog kita bersama kayh . ceq penulis dan ampa semua pembacanya . sama macam ampa baca novel , buku , dll . ;)


lastly , ceq suka LM buat segmen yg camni and dapat lah kenal dengan lebih ramai blogger . next , Blog LM memang best and ceq sukak ! ceq suka cara LM buat entri & kalau ceq tak terlepas memang ceq akan komen kebanyakan entri LM . tak jemu nak datang blog LM . :)









thats all ! till then ! ;D

5 comments:

nub said...

slamat success!

semoga entry2 anda memberi terus memberi kebaikan kepada semua

generate pahala,berkuranglah dosa.=)

iqbalhakimi said...

brad pitt bukan nama sebenar pun happy jugak..wee,,

sya hassan said...

blog tomatokering pon best gak... :D

zazaw said...

HAHA . berblogging
besst !!

DanieL AdiE said...

i'm..

Latest Entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2010/12/berani-wat-berani-tanggung.html

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome