12.07.2010

+ khas untuk orang yg rajin komen +


wokeh! hari nie ceq nak buat tutorial untuk blog
ampa yg cantek & kacak untuk
dikomen tuh. :)
*nak jadik lec sat.


maybe ramai dah taw, mybe ada yg dah taw
tapi buat2 tak taw, or maybe ada yg betol2 tak taw
ceq pon tak taw la.haha
*ayat cam hampeh.


ceq nie rajin la jugak untuk mengomen blog orang
even sekdar 'haha' 'hihi' 'huhu' pon.
bila ceq nak komen orang, ceq malas nak loading page org yg
tak buat pop-up windows.hehe,
*tapi ceq kumen jgk taw.



kat cnie ceq nak habaq mai step2 buat pop-up window
untuk sapa yg tak taw lagi. simple jer.
just ikut step 1,2,3. ;)



* untuk jadikan dewasa sila klik sahaja ;)



semudah AZ kan?he,
so, sapa yg tak ubah lagi buleh la ubah.
nanti ramai la yg akan rajin kumen korang.hihi ;)





credited to : incik iqbalhakimi ;)

20 comments:

ferry said...

no kumen

Aida Zafirah said...

weyh....ak ingat kau ler...x lupa kot...senanye aku dah lama follow ko...cbe ko tgk blk....he3.....

Un Phat Lee said...

ohoh.cantek

Izamir Ridzwan said...

hohoho

NARDtheNERD said...

tak kisah pun...
tapi prefer buat pop up la kan...
klu nak ramai orang komen..

hehe.

Iris Asli said...

hahaa.. btol2. kan best kalau smua buat pop-up utk comment window. n buanglah terus verification tu adoiii... (- -")

iqbalhakimi said...

hehe..thank cik tomato ...terharu nie =D

Miss Yaty said...

baguih2.. mudah sikit nak komen blog dorang lepas ni.hihi :)

thanks sebab folo yaty :)

Fakhrur Razi berkata said...

aah
kalau buat pop up lagi senang ;D
kot2 terlupa nk commnt ap xperlu susah2 tekan back utk baca balik entry ;D

meaw said...

oke ! gud job my frenngggggggggggg !

alinac lover said...

bagus2

nk kena bg adik baca ni

depa x reti lg nk berblog ni

mlas nak ajar
suh depa baca je la

hehhe

Fay said...

sebab yg tak buat pop-up windows lambat nak loading. -_-

tomatokering :) said...

mekasheh kerana sokong..ngeh3~

tomatokering :) said...

mekasheh kerana sokong..ngeh3~

iqbalhakimi said...

mekasheh sebab sokong..ngeh3~

Syira C Gadis KidaL said...

salam...

kan senang kalu kode itu enggak ada...

cepat tangkas dan cekap gitu :)

tomatokering :) said...

haishh aku rasa nak cepuk ang la..haha ;P

ngeh3~ ;)

iqbalhakimi said...

ko nak cepuk aku?..aish..laaari.. =D

tomatokering :) said...

ang tu bule ka lari..haha XD

far_east said...

sy dah buat camtue tp naper xkluar pun ayat post a comment dekat bwh entri ekk

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome