12.24.2010

+ 30 krew BPM diperlukan +



ceq saja lah nak try jadik krew nie . maklumlah , tak dapat masok BPM , jadik krew belakang tabir pon boleh lah . hehe , tak taw lah ada g dak tempat kosong . ceq try je . law ampa nak try boleh jugak . 






ceq rasa ceq layak jadik krew BPM nie pasai ceq suka promote orang . hehe , lagipon tak dek hal nak update entri coz memang kompom akan online punya . kejap je untuk update entri jadik lah kan . lagi satu , dapatlah ceq kenai ngan blogger2 hebat yg dapat masok BPM nie . *opkos lah depa hebat sebab depa dapat masok BPM kan . huhu , so , tak silap jika ceq dipilih jadik krew BPM . hehe :)






pssttt : hope sempat nih . :D

6 comments:

meaw said...

bagus . terima kasih sebab sudi jadi krew bpm . dari krew bpm . muahahahaha.mengedik seketika . HAHA :P

tomatokering :) said...

meme gedik pong ! haha

aNnE said...

wah krew eh..power2 hehe

Azman Roslan said...

terima kasih sebab sudi jadi krew. sila buat bloglist tu ye..

tomatokering :) said...

okeh ! XD

Siti Safiyyah said...

yeay!kite dh geng!hehe, :)

Jom Sertai Bloglist Siti Safiyyah :)

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome