12.03.2010

balas dendam !


okay. ceq taw ramai akan buat2 terkejut bile
tengok ceq nak balas dendam nih.
ceq taw balas dendam tu betul salah.
cuma ceq rasa geram sangat la kat ampa semua nih!
ceq rasa keciwa sangat2 la nie.
hancur luluh berderai jatuh bom kembabom semua ada.
isk sob sob ;(



ok tengok.kan ceq da sedih. opss! silap gambaq.
lebih kurang sama plop. ;P


ceq memang nak balas dendam kat ampa semua malam nih!

ceq nak p balas dendam kat blog ampa semua yg tak dan
ceq nak terjah semenjak 3 menjak nih.hehe, ;)
nantikan kedatangan ceq siap karpet oren okayh!
blog sapa xdak kapet oren ceq tamo masok.
jangan lupa sedia tomato skali utk ceq noh.
muahahahah  xD





p/s : misi balas dendam bermula sekarang! ;)

7 comments:

Boloque said...

cepat balas dendam tuh..jgan dilupa boloque.he3

LAWAK: (Video) Zizan & Johan Cakap English Di Shout! Awards 2010

MENARIK: RM20 Seminggu Dari Nuffnang..Terima Kasih Nuffnang

tomatokering :) said...

ngah balas dendam la nih.. ;D

iqbalhakimi said...

kenapa panda tuh comel macam aku?..konpius... =.="

selipar biru said...

hehe!! cpat balas dendam!! saya dh tanam pokok tomato~

JuanYuan said...

hahah..ingatkan ape td..

kuss semangat..

tomatokering :) said...

hehe,,jgn terkuzut sume..hihi ;D

Iris Asli said...

ade je ni for you dear =P

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome