12.22.2010

+ jom join mini gathering utara ! +



yeah ! semangat semacam je malam nih . padahal dah ngantok ! mana tak nya , tetiba je dapat jemputan dari incik eman untuk join gathering utara ! i like ! mekasheh lah incik eman pasai sanggup menumpangkan ceq ngan membe setilam sebantal ceq si meaw ong gedek terkedek ni hah . *oopss ! :P






semangat je seyh ! mesti syiok ! maklumlah , ceq kan first time nak p gathering nih . dah lah baru lagi . malu & segannya nak jumpa blogger lain ! kompom ceq pakai blusher tebal2 untuk tutup muka merah nie . muahaha ! XD  sapa2 yg nak join lagi meh g kat blog gadis kampung separa bandar nih . p daftar diri kat sane . hehe , mana2 yg dekat2 utara tu jangan sombong mombong , jom join je ! nanti ceq piat tinge kang ! haha ! :D 



 tengs again to incik eman sudi menjemput kami . keh3  lagi sorang juan yuan yg bakal bersama . adehh , kena jumpa ang lah pulak juan oii . :P nak taw sapa lagi yg p , p la terjah blog gadis ye . hehe :)






pssst  : kena carik baju nih ! haha ! :D

14 comments:

nub said...

jom p!

ceqq layan jaa.janji geng2 utaqhaa ada.hhahak

meaw said...

muahahhahahahha! jom cari baju weyh ....... :D

DiaUmaiNiNaz said...

cek blajaq ja kt utara tp skrg ni ada kat lain jauh!!..

DanieL AdiE said...

wah..bestnye...

utara je ek?
selatan xde ke?

woot-woot said...

hahahha berbelit la weih lidah gua nak sebut ! grrrrr

sila guna bahasa baku :D

tomatokering :) said...

best best ! joom ! XD

law kecek ganu pehe dop ? :p

Miss A. said...

nak join nih ! first time jugak. hihi.
tapi tak dapat nak confirmkan hari ni. maybe tiba tiba ja miss A akan muncul kat sana. hihi :D

Izamir Ridzwan said...

tomato pon orang utara ke??

tomatokering :) said...

silalah muncul wahai A ! hehe

ceq blajaq je kat penang . hehe

faiq said...

pergi jgn nek bas..bahaya :)

tomatokering :) said...

naek keta kuda ;D

ahmad endo said...

bestlah pat gather2 ni...hehehe

alinac lover said...

wohooo
nnti p ka?

TiMmiE said...

olo jelesnya~ nak pi jugak~
tp org kt pahang skrg :(

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome