12.21.2010

+ yey ! dapat hadiah ! +



hip hip hoorey ! 
tadi balek dari kelas p la jusco sat p beli tiket cinema . kuang3~ pastuh p bank teman cik poh pulak bank in duit kat ceq . *perasan :P then , sampai depan pagaq umah tengok ada dua makhluk biru pakai baju bengkel dok bertenggek . tak leh masuk pasai kunci tak dak ! padan muka ! muahaha ! 



then , depa kata adiah ceq dah sampai . wahh ! suka2 ! even dapat cenderahati je pon memang dah suka sangat dah . hehe , jom tengok ceq dapat hadiah pa . :)

v
v
v
v
v
v
v
v
v


tengs to cik nadia sebab bagi jugak cenderahati untuk kami ;)




buleh pulak bapak posmen nih baling jer adiah ceq . kecik hati ceq .--,'




tadaaa ! dapat detox patch & sabun slim . auww ! i like ! :)



tengs yea cik nadia . ;)




ampa leh lah singgah kat blog cik nadia mintak hadiah . tapi mesti dia tak bagi sebab kami spesel . haha ! ok lah . ngantoks giles nih ! balek2 teros on9 . nanti malam nak tengok cinema pulak . hahak , ;p







6 comments:

My Little Diary said...

salam

wah!! bestnya tomato dpt hadiah... hehe

DiaUmaiNiNaz said...

bole tampal2 kaki la lps ni...hee bagus tu buang toksid.

meaw said...

anda memang gonjeng :D
nak foot detox :P

DanieL AdiE said...

wah..bestnye dpt hadiah..

TAHNIAH!

Latest Entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2010/12/miracle-does-exist.html

Cik Jannah said...

syoknya dapat adiah :)

Tok Esah said...

salam, tok dtg ni nak tanya sal gathering blogger ganu, nak join tak???


kalau nak join sila pastikan kehadiran kat entry ni...


Senarai blogger join gathering

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome