12.23.2010

+ serang ramai mamai ! +



kena update laju maju nih ! nak p kelas dah sat g . kelas math alahai . sebek ceq memang pandai bab2 pengiraan nih . *bapak berlaguk ! haha kita kena la puji diri sendiri kan . law tak sapa g nak puji . takkan nak harapkan lisa surihani puji kot . hehe , 


neway , follower ceq dah bertambah & tambah lagi . tengs yaww . nie ceq nak perkenaikan depa and ampa p lah serang depa kalau nak taw depa dah berpunya blom . ehh2 , jgn kacau anak dara org ! lelaki tak pe . hehe :P











font besaq punya ! law ampa tak tejah ceq cepuk laju2 ! ahah XD
ampa p serbu taw ! depa opkos cantek & kacak ! ngeh3~ ceq dah lambat dah nie ! tataaaa ! :D

11 comments:

Syla Rosli said...

wah, ramai ha follower die..ape tips dpt follower ramai nih? hehehe

Syafiq Rosli said...

ceq nak ajak hg join contest aku dan kacamata

DanieL AdiE said...

wah..bagus2...
happy blogging ya...
ramai peminat nie..

Latest Entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2010/12/sy-bukan-budak-setan.html

Aliah Hanim said...

bertambah2 follower yaww . congrats mempunyai blog yg hebat :DD

fyna said...

ramainye follower...congrats...
ehh..i like ur header...

CIK TOM said...

ramainya follower..cpt giler..cik tom merangkak2 dl..hihi

NOOR FATIN said...

ramainya follower! nak sikit. hehe

tomatokering :) said...

alaa . ampa jugak meramaikan follwer ceq . ceq bese2 je . :)

cik tom , ceq pon merangkak jugak . nak lari tak larat . hehe

THE LEKAT LEKIT STORY said...

wah ramai pengikut

Mat Ganu said...

tahniah yer... :)

ADfeez said...

gambr saya di situ!!! gmbr sy di situ!!!! ekekekek ;P

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome