12.13.2010

+ entri nak ajak ampa mengundi siapa? +


bismillahirrahmanirrahim. ;)


* sebagai hiasan. ngeh3~ ;P


ini entri melekat lekut.
entri terbaru sila sekrol ke bawah ;)


ampa suka ceq dak? ceq suka ampa semua pasai ampa lah
follower ceq satu-satunya.ngeh3~
ayat bukan nak pancing undi okeh. ;)
actually ceq nak paksa ampa untuk undi ceq dalam
dengan relanya tanpa paksaan. ;)


actually ceq try je BLOG PILIHAN MALAYSIA nie.
tak mengharapkan pape pon coz ceq
baru sangat dalam berblogging nie. ceq cuba yg
terbaik ja. kalau ampa rasa ampa suka la dengan blog ceq
yg tak seberapa nie. ampa boleh lah undi ceq na.
tak dapat KFC, mcD kalau undi ceq, tapi dapat seketul
ucapan terima kasih & tengkiuk jela ye.hehe, ;)


meh undi ceq bernombor 124 beramai2.he,


picit banner untuk UNDI ;)
selain tu, ampa boleh lah undi depa nie kalau ampa suka depa jugak ;)


112 blog incik iqbalhakimi


83 blog cik meaw



p/s : undi jangan tak undi kayh ;)

6 comments:

Luffy said...

GUD LUCK tomato kering kontang....
aku support hang tp x undi hang boleh dok?? ngeee

woot-woot said...

gua punyer blog tak dak ka? kakakkaka..

mane aci..walaupon blog gua start 2009,tp mane aktif ! hehe

Siti Safiyyah said...

wahh kemain berkempen..hehe,gudluck ok my fren bebeh? :)

Hadiah utk adik Lisa Surihani

tomatokering :) said...

luffy : tiada paksaan..ngeh3~ ;)

woot : haha! sape suh wat 2009 ;P

siti : mekasheh yea.. meh undi ramai2 ;)

faiq said...

ini undi pas ke bn?

honeyvsbee said...

gud luck dear..hahaa

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome