12.18.2010

+ bancian lagu dalam blog ! +



lai lai lai ! ceq nak wat sedikit bancian di sini . ceq mintak ampa semua tolong lah berikan kerjasama yg baik ketika bancian ini dilakukan . ini bukan banci penduduk or banci penganggur . tapi bancian untuk mendapatkan pandangan dari ampa semua pasai letak lagu dalam blog !
ceq taw lagu ceq kat blog nie besh . muahahaha *perasan sat je







actually , ceq tertarik dengan entri syafiq time ceq antaq tomato tadi . sapa nak baca entri syafiq p terjah serbu blog dia and jangan lupa komen kayh ! :) 



ceq nak buat bancian sikit nih and pendapat ampa pasai letak lagu dalam blog . bukan pa , ceq tak nak lah ada yg tak nak masok blog ceq pasai blog ceq ada lagu . banyak soalan ceq nak tanya nih . kalau ampa prihatin , ampa tolong jawap leh ? hehe , :)



1 . perlu tak letak lagu dalam blog ?


2. ampa rasa terganggu tak law blog ada lagu ?


3. perlu ke ceq buang lagu blog ceq nih ?


4 . time baca entri ceq ampa ada rasa terganggu tak ? huhu ,





okayh , 4 soklan cukup kot . huhu ,
ampa tolong lah bagi pandangan ampa eh . law kebanyakannya cakap tayah letak lagu , ceq tak buh lah lagu . pasai ceq tamo lah ampa tak suke . lagipon , bagi ceq ni blog kita bersama . cuma ceq sebagai penulisnya . apa yg ceq tulis adalah untuk ampa baca . so , kena jugaklah puaskan hati ampa kan ? hehe , :)







psstt : need comment from uols guys . :)

15 comments:

cek chun said...

BUANG BUANG BUANG

lagu memamg best, tapi menganggu konsentrasi tau.
takde feeling nak baca entry <- apekah? :))

sekamar rindu said...

salam..

saya suka letak lagu ikut mood..

kalau sedih..lagu sedih..

hehe..

iszieylyanziy said...

bagi is,,x pon,,hehe

aNnE said...

boleh letak lagu..tp jgn autoplay:)

Fariq said...

mmg xde mslh kalo ltk lagu,,
cume kesian kan la kami yg pkai BB ni,, tenet jadi bertambah slow nak loading,,

Amie Eisya Pqa said...

ikut suka. letak pun okay gak. kadang2 lagu nie bagi maksud tersirat. seperti apa yg kita rasa sekarang. so, amie nak tau la apa yang cik tomato rasa. happy dgn kehidupan skrg or tak. tapi ade certain pembaca kalau tgh membaca dia tak suka bising2, cam jugak amie la. haha. tapi kalau agak2 amie nak baca dengan fokus amie akan switch off sound. hehe. itu apa yang amie rasa la. wee~

iqbalhakimi said...

umm..bagi brad pitt..rasanya better buang sb mengikut nasihat ramai blogger..

aku terpaksa guna nama samaran..takut org xsuka aku sebab komen kontroversi nieh..haha

myssmie said...

ada sorng rakan blogger, tegur jgk, suh buang lagu! huhu, n then, da buang da pon~ huhu... kdg2, bosan jgk xda lagu, tp bila bkk blog org len yg ada lagu, berlaga ngn lagu kita, mereng suda!!!! haha....
so, ikot cik tomato la =)

Amna.Qadeeja said...

heheh rsenye xperlu kot mengganggu konsentrasi owg laen nk bce entri kt huhu dlu penah gak letak tp skang da buang ats nsihat dr blogger yg berpenglaman heheh jujur ni =)

Novelgurl said...

aishh..senang je.kalo x nak dgr time bce ntry silentkn lah sound kt laptop.i2 cara saya,.wee2.

Mra Mastura said...

mra xkesah. cume ble kdg2 bukak byk2 tab, lagu byk2 sbb sume ltk lgu kn.. klu nk letak, yg leh pause la :)

tp mra ske je dgr lagu kt blog org sometimes ^^

depends kmu la ye XD

khairunnisa ♥ said...

pernah terbaca satu entri di blog ni..haha, kelakar kot.. intro entri dia tu dia bagi warning "entri kali ni sesuai dibaca dengan lagu yang dia pilih" bila dengar lagu tu, memang kena..dia pandai pilih. tiap tiap entri dia, dia tukar lagu lain.

tapi lagu tu tak automatik punya :) kte tetap ada pilihan nak dengar ke tak ^__^

najihah sahami said...

maybe kalau blog tomato je yg pasang lagu xpe. tapi kalau dh bukak 3 4 blog yg ade auto lagu cani. agak2 camane feeling tu ek. hehe.

better buang la sebab org yg jenguk tu pon mybe ada pasang lagu kat winamp ke apa ke. xke mnganggu. kan. ehehe. pendapat mish la....

JuanYuan said...

nak letak lagu boleh tp pastikan lagu yg sedap didengar dan dfahami..

kalau boleh tukar lagu tiap2 minggu..hahaha

kalau nk letak lagu,pastikan ada butang pause,start,stop..

dn paling bagus kalau xde lagu..sbb bukan semua org boleh mmbaca sambil mendengar..kan ?hehe

ASaDa RyutaRo said...

soalan yang ditunggu-tunggu..

masa mula jumpa blog ni ritu, best masuk. sempoi.. tambah pulak ade lagu yang diminat (cela by boneca)

takde masalah nak letak lagu sebenarnya. tapi kalau guna widgets yg leh adjust on off, itu lebih mesra pengunjung.

kalau boleh letak kat bahagian atas. senang nak cari kalau nak off. sbb tak semua orang minat lagu yang kita dengar.. ;)

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome