12.04.2010

beza tomato sini , tomato sana & tomato sinun.


kali nie ceq takmo merapu merepek meraban
 membebel mengata mencurik menipu & segala macam 'me' laa..
*okay tahu kat atas tu pon da 'me' dah. ;P

lets straight to the point and no belok2. ;)


ceq nak habaq yg ceq dah berbloging selama.......
tengok nih
v
v
v
v
v


*tak nampak sila tanggalkan spek itam anda ;P



selama ceq bloging nih, ceq taw ramai yg still kompius mompius 
dengan tomatokering & tomato gurl's life.
kan? kan? kan?
banyak kali dah ceq jumpa bloggers laen silap panggil
nama ceq. but its okayh ;)


di sini ceq ingin menegaskan bahawa kami adalah
orang yg berbeza & mempunyai identiti card yg berbeza. ;)
jauh panggang dari api la ceq dengan cik tomato gurl tu.
cik tomato gurl glemer lama dah.sapa la yg tak kenai.
len la ceq nie.baru sangat aih dalam dunia blog nie. ;)
sejujur & seikhlas hatinya ceq tak taw
yg dlm blog nie ada cik tomato gurl tuh.
law ceq taw, ceq buh la nama laen.huhu, +__+


ceq mintak sori too cik tomato gurl yea.huk,
cik tomato gurl tak jadi folower ceq pasai
cik tomato gurl marah ceq ka guna nama tomato?huhu,
lagi satu, ada jugak tomato laen. tapi yg nie tomatoman.
jadi, ceq bukan tomatoman noh,
jgn kompius jugak.huhu ;)


tapi kat sini ceq nak jugak pendapat ampa semua,
adakah patot ceq tukaq nama?
ceq sayang nama ceq nih.huhuk, +___+'





p/s : ceq kan hati kering bak kate seseorang tuh.
so, nama takmo tukaq la.haha XD


15 comments:

ɐɥs+ɐɟ said...

patotla tomato kering~

tomatokering :) said...

waa~patot ke?huhu

Qaseh dalia adelia said...

ape jenis tomato pun xsuke makan ! hik2

FeeZ~Hafizah~cucuatokaji said...

ermm..sy pon penah terkonfius..huk3...kalau rase2 takot ramai yg konfius, emmm tukar nama keringtomato ke..hehehe..guraw je..ape keputusan pon, adelah di tangan awak..

azhar said...

kdng2 terkonfius jugak...hehe...tp bila tgk blog br tau...

Siti said...

ade ke yg konpius?hehe, err kalo tomatogurlslife tu org pggl dia ciktom, awak nak panggil ape ek? tomatokering tu mcm pnjg sgt lah. :D

tomatokering :) said...

feez~ hoho,,panggil kering?xbesh...hehe

azhar~ jgn kompius dah..hu

siti~ susah den nak tukaq nama nie..huu
ade idea nak pggil pe? ;)

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

gua suka tomato

iqbalhakimi said...

haha..aku nie ada sama ngan aku ke x ek?..ada2..eqbal zack dan iqbal hakimi..wee...ada jugak..jangan jeles cik tomato kering .. =D

hudahazwani said...

salam..huda jalan2 terjah petang kat sini..huda follow blog yerr ^^,


http://hudahazwani.blogspot.com/

honeyvsbee said...

up to you..hahah cik tom ok kot

tomatoman said...

TK @ tomatokering, ok tak? sori la, saya xtau lak ada byk profile "tomato" tp seyes, saya suka nama ~tomatoman~ saya tue...saya pun br lagi dgn blogging nie...setiap nama adalah unik n meaningful...kalo awak TK, saya TM, ok tak? ada sesapa support tak?

tomatokering :) said...

emm..dilema2..haha

TM : sokong incik la..tp rase pelik bile tukaq name..huhu

Tomato Gurl's Life said...

hehe...cik tom dtg ni..sebelum ni pun ade yg tanye cik tom psl ni..cik tom xkisah pun nama sama..semua bebas kan nak buat nama apa...yg pntg identiti blog kita berbeza..awal2 ni maybe ramai yg konpius...nati dah lama ok la..dun worry ;)

tomato jadi follower blog cik tom ker sebelum ni??sori ye terlepas pandang kot..kl just drop di shoutmix..cik tom dtg follow sini ye..hehe..

cik tom suka ramai2 geng tomato..tomatoman pun cik tom br kenal arini...

keep in touch :)

FeeZ~Hafizah~cucuatokaji said...

ey rase ade lagi sorang tomato kalau tak silap..terbace kat blog sape tah tadi..tomato susu :) hehehe :) alaa..tapi ok je la...ramai je pakai name ni..kekalkan identiti awak..letak nama tomato.K hehe bukan datok K taw =)

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome