12.05.2010

blog pilihan malaysia (2010)


ceq tak taw la ceq layak ke idak nak join 
untuk 2010 nie kan. 
tapi ceq rasa, selagi kita seorang blogger
and suka untuk berblog,
tak salah untuk kita cuba nasib dalam menaikkan 
nama blog kita. betoi dak?


but, kena ingat bahawa kita join nie bukanlah sekadar
untuk mencapai sesuatu populariti macam 
jayanya filem adnan sempit & filem2
lain di malaysia nie. tapi untuk kita
meluaskan minda & pemikiran kita dalam sesuatu perkara.
*kalau setuju bagi ceq tomato satu.haha,


walaupun niat mula ceq nak berblog just suka suki je.
but lama2 ceq dah terjatuh cintan tangkap leleh ngan 
blog tomatokering nie & ampa semua.
bila pikiaq balik entri dulu2 macam kelakar.
meh tengok first entri ceq dulu.


date : 11.12.2010


baru nak cukup sebulan blog ceq nih.
pape pon ceq try untuk cuba masok dalam BPM nie.
ampa semua pon try kay untuk 
baiki lagi cara kita berblog ;)





p/s : okay.ceq taw tetibe ceq banyak 
idea untuk menulis ;P

12 comments:

iqbalhakimi said...

aku respect gler ah xsampai sebulan dah kumpul ramai fan...jeles lah... =(

m!da BucHuxX said...

waa.popular yee.cik tom niy.mida doakn semoga berjaya sebab mida tgok byak pesaing hebat .. tak terfikir untuk tercalon sebab semua kategori untuk org besar kalau ade.untuk 18 tahun kebawah mida join.hehehe

zacky ~786~ said...

gud luck ~ hehe..

nice happy treefriends .!!
nampak comel.. p ganas woo.. :P

BENA said...

wah baru nak ckup sebulan . tapi boleh tahan femes gak n folower dah ramaiiii . hehehehehe :)


gud2!! gud luck ok tomato ! heee~

miyoshu212 said...

gud luckl cik tomyam....eh2..cik tomato kering... :D

wida said...

hai, sy nak pas award kat awak..
http://norwidadi.blogspot.com/2010/12/nice-blog-award.html

tomatokering :) said...

tengs yea ampa semua...t ceq bg tomato..hihi ;D

haniey said...

gud luck dear.. :)

tomatokering :) said...

tengs dear! ;)

meaw said...

gud luck and all da best eh dear ;)

KimiCnoL said...

Salam..GOODLUCK k!! ;))
JOM UNDI SAYA GROUP9,NO346 =)
"1.BlogBaruPilihanMalaysia2010??"

.vna erman. said...

hallu,blog walking
follow my blog
http://www.vnazone.blogspot.com
keep support each other

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome