12.20.2010

+ part 1 +



hye korang ! :P
wahh~rindunya kat blog  nih . padahal baru semalam tak dapat on9 . hehe , semalam ada aktiviti baek punya tu pasai lah tak leh on9 . huhu , sekarang nie ceq dah stat kelas dah . so , aktiviti nak antaq tomato kat blog ampa agak kureng dilakukan sedikit lah . tapi ceq akan cuba jugak antaq tomato kat ampa . jangan nangesh noh . :P 



ampa pon jangan lah bagi kuaq cacing macing kat tomato nih . sat g jenuh ceq nak p beli racun perosak . duet pTptpu pon dah sengkek . *padan muka ang sapa suh boros ? tak padan nge dapat sikit ! --.' 
entri kali nih ceq nak sertakan gambaq ala2 kamus bergambaq gitu pasai aktiviti ceq ngan kawan mawan ceq semalam . enjoy giles ! :D nie baru aktiviti pertama taw . 

____________________________________________


lepas zohoq semalam kami kuaq p soping ! tak laen tak bukan tempat yg dituju semestinya lah JUSCO perda . takdak tempat laen dah . ngeh3~  tapi ceq tak soping taw . ceq tengok jer depa soping . sedih T__T' . *padahal sebab ceq dah soping . haha ! kontrol skit duet semalam . danger2 ! hak
kami p soping pon coz ada agenda tertentu . nak taw kena baca part 2 lah . hehe :P 




pengembaraan bermula ! yeah ! muka suka ceq yewww . :P




kami rempit 2 motoq je . tapi rempit cara halal punya . hahaks ! :)




singgah cheetah sat . cik poh nak beli suaq pasai suaq dia koyak kat lutut jatuh time p hiking bulan lepas . kesian kat dia . --,'




tinggaikan cik poh soping ! haha ! snap sat . :)




pose gedik sat . padan muka si cameraman ! jadik mangsa . sapa suh ikot kami ;P



depa soping sakan . wekk ! :P




sila sengal ! haha ! ;D




ceq ingat nak beli tok anak ceq lah nanti . gatai ! haha !




takdek posing best dah --,'  dinotrek jusco dah p lama dah . ampa dah p lom ? he ,





sekian sudah cita tok part 1 nih . letih berjalan dah . sebek tak pakai high hills ! law tak pecah tumit kaki . gagagaga . nanti free ceq sambung part 2 plak . suprise ! *bajet lah ! ;P









psssttt : lapiaq lah ! jom makan ! :D


6 comments:

ɐɥs+ɐɟ said...

hee^^
perempuan dpt shopping.. best gyle!!
hilang dmm tyme nak p shpg, balik je shpg, mula la lenguh kaki la, pening kepala la.. duit pokai da..hahaha

mE said...

shopping is a desire

wahhh lama tak kutip tomato kat sini...weeee

iqbalhakimi said...

ptptpu..haha..bes gla..aku bila masuk ntah.. masak utk ko?..tba2 jadi tak pandai..haha

BENA said...

arhhhh rase nak merempit gak . tapi secara haram . boleh ? hahaha :)

kay yea said...

wow..rempit ;p

kay yea said...

wow..rempit ;p

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome