2.14.2011

makeover blog :)




assalamualaikum semua :)



lai lai lai ! siapa nak makeover blog dia ? dengan tanpa segan silunya si pembohong alias si penipu ni sanggup meng'makeover'kan blog korang . haha ! bajet pandai pulak . --' ( pandai menipu ) 




muka ni ada menyemak kat sidebar tu =='



dengan menggunakan otak yang bijak and intelligent ni kononnya , ceq dah renovate sikit blog ni hah . bukan apa , rasa macam suram je . betol tak ? so , korang sukak tak dengan blog wajah baru ceq ni ? ( cakap sukak jugak ! wekk ) :P 



setelah ditimbang tara blog ni tadi , berikut merupakan hasilnya .. kekekeke .. 




err . 0.53 saat nak loading . ok tak korang ? dah puas ceq buang macam-macam dalam blog ni untuk korang senang nak load . lagi-lagi yang guna berukben . kalau korang rasa blog ceq lambat lagi nak loading sila bagitahu ek ?



so , korang sukak tak blog ni macam ni ? please tell me . sila kritik blog ni ek . bukan kritik ceq . hehe , ehh by the way , jangan lupa maulidur rasul ye . selawat tau ! tapi jangan hari ni @ esok je . hari-hari kita kena selawat untuk junjungan besar nabi muhammad s.a.w kita ya . selamat menyambut maulidur rasul dari ceq . :)







mekasheh ya . jangan lupa datang lagi tau . :)






55 comments:

Ayuni said...

cantik blog nie, relax je jln kt cni...

*tomatokering* :) said...

tengs ayuni :)

y u y u Z u l a i k h a said...

ehhh... belog dah putih melepak ^^

♥ AyaHikari ♥ said...

happening jep blog ni. :P

JuanYuan said...

ok dah sayang..chantekk :D

nard.z said...

dah ringan sikit ! yeah!

sarah mohamad said...

suka yang hitam tu kot . teeheee :)

FariehanIbrahim [LBC] said...

mkin cun! thumbs u bebeh!
mkin menyerlah ble tukar bckground tuuu, ^^,

miszlullaby said...

Hehehe..comel sentiasa. =)
tenet ML slow.so,lambat jugak loading nye.rase nak gigit je internet rumah ni.

nur said...

cantek la.. laju lak tu.. teringin juga tapi x pandai..
Jemput ke:ALL IN ONE

farasakura said...

hehe xnk makeover blog fara ??hikhik

Gula-gula hati said...

waaa...da ringan...^^

jom singgah

http://gulagulahati89.blogspot.com

Nazterjah said...

masih berat lagi la cik tomato kering..header kamu kadang lambat nak load...

!tomatokering! :) said...

@y u y u Z u l a i k h a tak putih macam blog yuyu . hehe

!tomatokering! :) said...

@♥ AyaHikari ♥ hehe :D

!tomatokering! :) said...

@JuanYuan mekasheh juan ! :D

!tomatokering! :) said...

@nard.z still ada ckp yg berat..huhu

!tomatokering! :) said...

@sarah mohamad oo ek ? nape ? huu

!tomatokering! :) said...

@FariehanIbrahim [LBC] tengs comel :)

!tomatokering! :) said...

@miszlullaby sebab tenet ke sebab header tu ? huu

!tomatokering! :) said...

@nur godek2 je mesti pandai :)

!tomatokering! :) said...

@farasakura blog fara dah cantik :)

!tomatokering! :) said...

@Gula-gula hati yeke ? dulu berat sgt ke ?huu

!tomatokering! :) said...

@Nazterjah ouh really ? adehh cane nak ringankan header ek ? huu

AdiSuda said...

bohsan..tmbh ngan happy tree fren..kartun yg menyeramkan..ahaha..btw..nice..ahaha

Solihin Zubir said...

err.. segan la nk komplen.. rasanya dh ok dh blog kamu.. heheh..

salam maulidur rasul 1432H.. :D

!tomatokering! :) said...

@AdiSuda memang saje nak bagi adi takut . haha :P

!tomatokering! :) said...

@Solihin Zubir hehe tengs :) salam maulid nabi :)

Aida Zafirah said...

oke...saya suka blog kamooo...:)

!tomatokering! :) said...

tengs dede ! ;D

fiqaliqa said...

macam ne nk check blog load slow ke x ?

!tomatokering! :) said...

@fiqaliqa try googel laling :)

kaizen said...

nape still brat ,load nyer??

darxniq said...

wah....cun!

!tomatokering! :) said...

@kaizen ehh yeke ? line tenet kot ? he

!tomatokering! :) said...

@darxniq tengs :D

darxniq said...

bukan blog cun..awak yg cun..hahahhaa..

kaizen said...

pkai streamyx 2mb taw...

shahjiehan said...

amboi...comelnya... blog pon comel! hehehe

!tomatokering! :) said...

@darxniq tak setanding yuyu cinonet ..kekeke :)

!tomatokering! :) said...

@kaizen ouh yeke ? ceq pakai streamyx gak tp ok je ?huu ,, cane nak ringankan lagi nie?huu

!tomatokering! :) said...

@shahjiehan hihi , mekaseh :)

kaizen said...

ayoyo...
buang la widget2 yg x penting tu...

!tomatokering! :) said...

@kaizen adehh mane ade widget len dah ..huu

kaizen said...

abes nape brat lg??

!tomatokering! :) said...

@kaizen aduhh~ tak pasti.. tapi ramai ckp ok..pelik2.. t la godek2 lg..wuu T__T

kaizen said...

da dpt detect....
pic bersepah n header yg wat berat load...

asybedazzle said...

ohh first time ke sini. macam mane pun cantik la blog anda. comel je :)

!tomatokering! :) said...

@kaizen err , yea ? ok2 t ceq try .. header tatau cane nak ringankan

!tomatokering! :) said...

@asybedazzle tengs laling ! :D

AdiSuda said...

xtakut pown..suka ja..ahaha

Novelgurl said...

Assalamualaikum

betul3..kkdng cuai

!tomatokering! :) said...

@AdiSuda wekkkk !

alinac lover said...

siyes lawa gila pic ni!

mata lawa pakai lens brown tu sayang oi! ehheheh

!tomatokering! :) said...

@alinac lover mestilah .. dari alinac..hihi

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome