2.11.2011

pemenang 'how I met you for CST & lynda rahim' yg sweet ! :D





assalamualaikum semua :)



tadi ceq p la ronda-ronda blog orang kan , then ceq nampak kat blog hati getah dia ada cerita pasai pemenang contest yang hadiah dia memang syiok gilek babeng ! CST & lynda rahim . opkos lah ceq tak menang kan , sebab ceq tak nak kahwin lagi . (masuk pon tak) hehe , rasa-rasa semua tahu pasal contest CST nie kan . :)





korang dah tengok dah siapa yang menang ? kalau belum , jom tengok lekas ! korang baca la . memang sweet sangat . jarang lah ada lelaki buat macam tu untuk pasangan dia . kalau ada pon 1 dalam sejuta kot ! hahahaha ! XD 


tempat kedua yang menang , si cantik manis ni . dia punya story pon gempak je . siap ada meja makan untuk bloggers lagi nanti tau . comel kan ? kita boleh g kenduri dia nanti . (perasan)  :P









oke dah dah . memang jeles tengok dorang . bila lah nak kahwin ni ? (gatal ! )






mekasheh ya . jangan lupa datang lagi tau ! :)





5 comments:

Wan Zulqhairi said...

Aku masuk gak .tapi terkandas!! uwaaaa... -__-"

tomatokering :) said...

hehe tak dek rezeki .. lenkali cube lagi .. :)

tomatokering :) said...

hehe tak dek rezeki .. lenkali cube lagi .. :)

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

congratez to irine dpt nombor 2.. eagerly waiting for their video soon:)

bobiedanbad said...

as salam..hi dear!
now lets...
joint contest without any rules at
http://bobiestory.blogspot.com/2011/02/berapa-umur-dia.html

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome