2.25.2011

hari bersukak ria :)




assalamualaikum semua :)



ketika menyelesaikan soalan-soalan test dengan penuh berwibawa tadi , otak ini masih ligat juga memikirkan apa yang perlu diupdate untuk hari ini . sangat tidak patut bukan ? namun , soalan test tadi memang begitu mencabar minda , jiwa dan raga . kebolehan untuk menjawap amatlah kurang namun masih berharap untuk mendapat markah yang tertinggi di dalam kelas . arggh ! memang mustahil ! 

.
.
.
.
.

dush dush ! lempang ceq lembut-lembut boleh ? kenapa tah asyik nak bersastera semenjak dua mejak tiga menjak nih . haiyoo . angin kus-kus mai kot . jangan tikus yang mai dah . :P ceq nak berkongsi sedikit kegumbiraan di hati dengan korang ni . :D (abaikan ayat sastera yang tak betol)




1 . ceq dapat hadiah mouse dari cik gadis kampung tau ! korang jangan jeles . dia sayang ceq sebab tu dia bagi hadiah . miahaha (gelak jahat . padahal menang GA dia :P ) mekasheh cik gadis kampung ! sayang cik gadis kampung ! korang jangan jeles . buwerrkk :P


2 . even jawap test fabrik yang tah hape hape tu kan , ceq masih boleh bergumbira bersama sakit kepala ala-ala migrain datang menyerang dan eye bag bawah mata sebab tak cukup tidur . korang hepy ke camtu ? ceq hepy ! muahaha :P


3 . mama cakap kat ceq " iqa , kalau iqa dapat pointer bagus sem ni , mama bagi iqa henpon sony ericsson xperia . " perghhh ! terkinja-kinja sambil menari hindustani lagi . (bayangkan ceq menari) muahah XD


4 . lagi sukak bila ceq dapat tahu henpon tu memang dah ada okay ! ni tak sabaq nak balik ni . "mama !! im coming home !" (sambil terjerit-jerit kegumbiraan) :P


5 . malam ni ada BBQ ! dekat pantai yang indah walaupun tak berapa bersih bersama-sama budak budak kelas yang nguknguk . haha , siapa nak ikot ? bayar dolu ! muahahah XD





sebab tu lah ceq cakap hari ni hari bersukak ria . hehe , sukak tak ? sukak tak ? :P tapi dalam sukak sukak pon tak boleh sukak sangat kan . ceq masih ingat yang lain . :)


neway , malam ni ceq tak dapat lah nak g belog laling laling semua ye . ceq mintak maaf atas kebiadapan ceq tak dapat menghadiri jemputan undangan korang . :'( tapi pape pon , ceq sayangggg laling laling semua tau ! siapa laling yang sayang ceq ? cepat korek hidung ! :P 





mekasheh ya . jangan lupa datang lagi tau . :)




44 comments:

a n a . i z z t y said...

todiaaaaa....seronok nya dapat SE xperia..jeles ouh!..hahhah :P

sarah mohamad said...

kemain happy lagi yer cik tomato ni . dapat nseeet tu . im sooo jeles . teehee

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

SALAM
SAYA TUMPANG GEMBIRA

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

BBQ... seronok! seronok!
bilalah nak dapat balik rumah.. nak suruh ibu OE buat BBQ depan rumah..
heheh...

p/s:OE korek hidung belakang pokok... segan...
(n_n)

nadia natasya said...

memang sgt suka riaaa
nk ikut gi pantai
cik tomato blnje laaa :DDD

tomatokering :) said...

@a n a . i z z t y jgn jeles u...muhahaha :P

tomatokering :) said...

@sarah mohamad dah2 jgn jeles...kekekek :P nti ceq bg hat lama kat sarah..haha

tomatokering :) said...

@b.r.u.t.a.l.s.o.l.o mekasheh brutal ! :P

tomatokering :) said...

@Orkid Edyliyne @ OrkEd wahhh!bestnye!ceq nak join jugak nti :P eee.. OE korek hidung :P

tomatokering :) said...

@nadia natasya wekk !tamo belanja .. nadia belanja ceq la...kekeke

c-tea said...

wah..sgt seronok...mahu juga

Mat Ganu said...

wau, dpt hempon tue...hehehe. gud luck!!!

puterinuraqiliah said...

best btol dpt xperia kalau dpt pointer tinggi!!!!

AesyaZealous said...

tu diaaa..seronok bukan main lagi (sila bace dlm loghat utara) hahah

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ said...

nak jugak Xperia tu .. wuuuu~ T__T

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ said...

nak jugak Xperia tu .. wuuuu~ T__T

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ said...

nak jugak Xperia tu .. wuuuu~ T__T

YUL said...

suke betul eh iqa, haha. jelesnye dapat pakai xperia, huhu

haniey said...

cik tomato bersuka ria ek?wow beznya dpt sony xperia.. :)

nadiemsharmz said...

bes nya ang bsukak ria nooo...nh yg wat ceq jeles nih...sbb ceq de kuiz n kne submit eseimen!..argh!..xsukak!.xhepi holiday ceq kat kmpong ni tau..huhu

kay_are said...

yang len ok, bese, x jeles, normal.. tapi part experia tu.. ni sungguh menjeleskan.. x adil betul! =P

Fariq said...

ceq pon nak hp tu jugak.. tak kira... boleh la... boleh la.. :p

latest -
-Bila Pandangan Orang Disalah Ertikan

Sharienz Sz said...

salam cik tomate..oh ye boleh x saya panggil nama awak cherry tomate hehe..sesuai dgn tomate sbb comey2 kecik2.. :)

dah lma tmt ke bloglist cherry tomate..huhu..xp per yg pntg saya dah tggal jejak kat cni..

tima ksh sudi jd teman saya!!..:)

a n a . i z z t y said...

aippp!aiiip!...jeles tau!...xperia tuu...ana makan sayur peria je..hahaahahah

tomatokering :) said...

@c-tea nak ct? amek la :P

tomatokering :) said...

@Mat Ganu hoohoho :P

tomatokering :) said...

@puterinuraqiliah wee~rezeki.. :P

tomatokering :) said...

@AesyaZealous haha,,pndai cakap utara na.. :P

tomatokering :) said...

@❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ nak ? p la amek kat kedai..kekkee

tomatokering :) said...

@YUL hehehe ,,, sukak2 ! :P

tomatokering :) said...

@haniey hehe , rezeki ceq laling.. :P

tomatokering :) said...

@nadiemsharmzhahaha ! kesiannya kat laling ceq ni...cayok2 kayh ! :P

tomatokering :) said...

@kay_arehahaha ! nape tak adil plak laling?kekeke

tomatokering :) said...

@Fariqboleh3 ! sila lah amek kat kedai.. :P

tomatokering :) said...

@Sharienz Szhihi macam2 pulak name comey yg kuar ye..kekeke :P same2 laling ! ;D

tomatokering :) said...

@a n a . i z z t y ehh,,makan peria pon syiok pe ana...kekekek :P

Cik Yana said...

Aik? Result pointer dah dapat ke yang hadiah dah sedia da tu? hehehe~

tomatokering :) said...

@Cik Yana hehehe ,, dah kuar yg sem lepas punye..kekeke

nub said...

wek. pukoi hang satni

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

nak menari sama.. jom2 hehe

FariehanIbrahim [LBC] said...

wahhh! syiokkk, mmg suka++ beria2lh cik tomato. baguih2! ^^

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

sudah penuh jadual harian cik akak

JIJI YU said...

cew ghasa2 la ceq terbegolek datang sini..

Raji berkata said...

aku tlg supportkan nnti kalau dpt pointer best2 kte share hp tu k? ;D

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome