2.18.2011

"JOM SERTAI BLOGLIST IR @ BLOG LEBAH"




assalamualaikum semua :)



siapa kenal IR yang hemsem lagi baik hati (benda betul) , angkat tangan macam usop kak limah ! :P


klik lebah :)





blog IR memang dah okay sangat . tak berat nak load pon . sukak blog IR dengan entri entri IR sekali . hope IR terus maju and berjaya dalam dunia blogging nie ek . cayok cayok . :D



sempat lagi kot kalau korang nak join bloglist IR . sekarang dah ada 100 orang . so , ada free lagi 50 . cepat ! untuk IR , ceq mintak maaf ek . ceq pon tak tahu la kenapa tak boleh kopi pasta header tu . before ni boleh je . maaf sangat sangat ye . tengs bagi optional untuk ceq . :)







mekasheh ye Izamir ridzwan :)







1 comment:

Novelgurl said...

Salam terjah dari blog IR :D

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome