3.02.2011

citarasa rinduan :)



assalamualaikum semua :)



ini bukan entri rancangan masak masak ye . hehe , dush dush ! ceq dah langgar pantang larang hupdate blog nie . aiseyy , kekeke :P bukan apa , hari ke hari , ceq tengok ada jugak yang nak follow blog ni , then ada jugak yang sudi promote blog nie . mekasheh sangat tau . :)


kalau korang nak kena promote jugak korang pergi blog ni . ceq yang ke 188 tau dia gegar . maknanya dah ramai sangat yang dia dah tolong kan ? perghhh , rajin kan ? memang bagus lah niat dia sebab tolong naikkan nama blogger lain . :) dia kata ceq femes ? adehh la hai . mana ada . ceq ni seorang yang biasa biasa je . tak dek pon entri hebat hebat and meletup vavavoom  macam korang . :)


ekceli memang ceq rindu nak blogging ni . tapi disebabkan semua ni , rasa tergendala sangat lah niat suci murni (macam minyak masak pulak) ni nak berblogging . tapi korang semua jangan risau , ceq tetap tengok blog korang tahu ! ceq skodeng jugak tau ! jaga-jaga . kekekeke :P


lagi satu , dalam masa yang sama ceq usha usha blog korang , ceq tengok tengok jugak tau cara penulisan korang . kalau boleh , bila ceq sambung lepas ni , ceq nak ramai orang yang sukak baca and tak boring . ceq cuba perbaiki jugak mutu gaya keunggulan blog kacak ni . :P


kalau korang ada sebarang cadangan nak ubah blog ni , sila lah bagitahu ek . untuk yang join bloglist dolu tu jangan risau , ceq sedang cuba jugak renovate blog ni atas cadangan korang . :)





mekasheh ya . jangan lupa datang lagi . :)






26 comments:

JIJI YU said...

cek dok tunggu hak renobet blog hang lawo2...

a n a . i z z t y said...

rindu sudah sama ini blog..hehehehe...jangan dibiarkan sunyi yeee :)

sarah mohamad said...

cik tomato. singgah baca entry cik tomato . teeheee

http://aniesandyou.blogspot.com said...

renovate lawa2 yek

ShA + ZaM = LoVe said...

cam tu la,,
chayok..
jgn luper study okey..

ShA + ZaM = LoVe said...

cam tu la,,
chayok..
jgn luper study okey..

ShA + ZaM = LoVe said...

cam tu la,,
chayok..
jgn luper study okey..

ShA + ZaM = LoVe said...

cam tu la,,
chayok..
jgn luper study okey..

alinac lover said...

akhirnya..post komen ni ada di bawah..lega yong

em..ada plan da ka hujung mgu ni..bru nk ajak p jalan2 tau

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

adik omato..hahaha
langgar pantang ye..
x pe..x pe study kena smart kan ;p
rindu kat tomato2 yg ada kt blog kamu ni eh huhu..

take care k sis!
doakan yg terbaik utk kamu =)
hugs~

b a m b a m ' s said...

hamboi..lama betoi tak updat blog naa dik non.. :P

atiqa :) said...

hello :D usha blog tqa meh :)

c-tea said...

membaca entri sambil tangan nie gediks nak tekan iklan encik nuff disini

Sharienz Sz said...

akhirnya cik tomate kasi update..
sha suka cra penulisan cik tomate..sempoi jer.. :)

kay_are said...

sape suruh kuar entri baru ni?? kate xnak menaip dah.. ape ni? cakap je pandai.. <-- saje cari pasal.. jangan marah cik tomato.. ^^ nak renovate ye, em.. idea.. xde lagi =P

YUL said...

wah, da kembali, hekhek, kata busy, mesti rindu sangat kan nie. hahhaha

lavender harum wangi said...

erk~ senggol-senggolan cubit-cubitan~ citarasa rinduan~~ okie komen xde kena mengena dgn entri.. larikkkkkk... >.<

Citarasa Rinduan said...

wah.....
ramai rupanya yang rindu jat cik tamato..sorry kak tergegar hingga kamu kn buat entry nie..

terharunya
terima kasih laling

najwa's said...

hehe first time jenguk tomato ni. :) bestlah kamu. :) followed.

atiqa :) said...

tomato tomato , update la banyak banyak lagi :D *gaya gay mintak pelempang*

aaron aziz said...

duk ats ni upenyeh comment mwahahahaah...

ni main backlink mania ke ape hihihi

selipar biru said...

tomato tomato golek golek..
update update la selalu yee~

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

bagi OE blog kamu okey...
tak berat dan okeylah... elok je macam tu...
hehehe...
tingkatkan penulisan... hehhe...
(n_n)

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

adik omatooooo..hugs~

shearasol said...

Haaa,,,mmg addict la kan,,tu baru berpisah ngan blog tak sampai seminggu rasanya...update la sekali sekala...x la sunyi sangat kitorang

khai said...

nk renovate? renovatekan aku punya sekali ye, kehkehkeh

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome