3.16.2011

tips kurangkan stress :)




assalamualaikum laling semua !



berikut merupakan cara yang paling bagus untuk mengurangkan stress untuk sesiapa yang sukak sangat stress :P

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.






yang tersebut merupakan cara ceq mengurangkan stress . hihi , kalau korang nak tahu , sambil ceq buat kerja menaip-naip report and segala assignment yang berlambak-lambak giler , ceq pasang cerita kak limah ni lah . tanpa melihat cerita , just dengar suara je . sengal tak ? sampai 4 kali sehari tengok siap hafal dialog lagi . --'


TAKSUB ke ? TAK lah . just nak release some tension sambil buat kerja . hehe , korang pulak macam mana cara korang release tension ? share meh . :)






mekasheh ya . jangan lupa datang lagi . :)






40 comments:

iDeaLz cRazEe said...

udah2 le tu sin oii..
klo blog ni bukan blog kwn awok, udah lame awok lempor ke sungei td... =)

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

i mish U sayang =)

owh bantai busuk!
kak pinky pun ada k..mak mertua siap tlg jahitkan sarung sbb dh nak reput ahahaha

meaw said...

mengong mu ni,HAHA

Adlan said...

hahaha...jom main enjit2 semut! saya selalu stress..tuh yang darah tinggi jer selalu..huuuuuu

sarah mohamad said...

kalau saya, suka dengar lagu sambil nyanyi2 sekali. hihi.

fRaMe+LenSeS said...

dasat toi dak ni.. iskh2.. :P

SweetSyaza said...

hahaha,standard la tu psg citer tp tak tengok dgr sore je...
dgr sore pun dpt imagine cmner dia lakonkan..kan? hehe

cik pulau said...

wahhh.. sampai camtu sekali...
memang terbaik lah..
boleh try la pasni.. hehee.. ^^,

Wani said...

haha .
kak Limah !

AiDa AzRyN said...

haha.. hantu kak limah?XD

zazaw said...

hihihi
hantu kak limah memang superb yaw

ScarletRooF said...

haha..

Bagus idea ni

Memang tengah stress pun

Aisya J said...

HAHA kalau tengok My Boss My Hero doploh ribu kali pun boleh kann? :D

bulat said...

bnyk la mu nye kak limah..

b a m b a m ' s said...

hadoi tomato..parah dah ni! nak CB bawa balik hantu kak limah tak??kekekekek

Terjah jom!: Batu loncatan dalam ber-blogging

Imran nyambek said...

kentut hilang stress gak en.

[k]o{q}i[n] said...

tdo je...senang

nadiemsharmz said...

layan lagu smpai tsumbat tinge nih...hahhahaha

JIJI YU said...

muehhe..sonang nye hang reles tensen hang ek..aku na try wat malam karang

gigiAriEma said...

hahaha. eden tau..
kito bakor! kito bakor!
bior elang stres tu ork.. hehe

kay_are said...

cite kak limah jadi terapi r kre nye ni?? em.. pelik betul care tersebut.. ish ish.. berkesan ke?

MiaDiera said...

haha hantu kak lima memang best!

Aisyah Thaqif said...

enjit - enjit semut , sape sakit naik atas . :D

Lulu caldina said...

wah busy ker? sunyi jer

iqbalhakimi said...

ko kena dapatkan rawatan segera weh..haha

Novelgurl said...

Salam..wah ! hebat ! kurngkn stress ngn kak limah hak3.

Sharienz Sz said...

salam tomate!!
wah hebat jg cara tomate!!
nti sha cuba :)

selipar biru said...

hahahahahahah!!
kak limah cita dia mmg lawak!!


Kita bako je~
sapa setuju, angkat tangn cm saya..hahahahahaha

beaty said...

comelnya...ble la lukis muka i pla kan

Nor ' Atikah bt NorBaki said...

best la buat entri cm ni,,,,letak pic je and buat 1 cerita,,, menarik2.. huhuhuh

Cik Yana said...

Kenapa cik Yana makin stress tgk cerita tu? Hahaha~ tak masuk dengan genre cik Yana kot. Hahaha~

najihah sahami said...

hahaa..lucu giler citer mak limah ni. adoii...

yayalya said...

ehh style kita sama lah....i kalau buat kerja pon mesti nak pasang apa2 cerita, tak tgk tapi dengar sore...br rs syok nak bt keje hihihi

Nour Eyza said...

hahahaha.seronok la tgk citer tuh. hahaha. macam sama je main tenet sambil meniarap. hahaha

Woofer Storm said...

tak la sengal sgt,tapi leh cuba lagi lain kali.nak tumpang sekaki boleh??haaaaa

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

bantal busukkk?? teringat time study dulu..kalo time tido xde org nak tdo dgn akak ni haaa..melarikan diri sbb batal busuk tu rrr..hahaa!!


hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

Arol Mubin said...

Cik Tomato BAKO jek report dan assignment tue semua! Hilang stress. Haha. ;D

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

nothing much...
OE cuma pergi mandi je...
sebab OE jarang stress sebab suka gelak...
heeheh...

OE suka jugak dengan cerita mak limah...
tengok banyak kali jugak... tapi gelak jugak sampai keluar air mata...
(n_n)

Raji berkata said...

nampak bebeno menipu dia
hahaha ;D
btol la cte ni psg byk kali pun boleh kasi gelak gak ah ;D

farasakura said...

cik tomato : FS suka peluk bantal busuk..heee yawww XD

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome