3.28.2011

ini kisah cinta saya di gathering KBU :)




assalamualaikum semua :)


mood kegumbiraan walaupun perot masih kekosongan sehingga menangisnangis nasik berlauk ayam minta dijamah dengan lahapnya . tapi itu bukan tajuk entri kali ini . kali ini saya sebagai salah seorang blogger yang perasan cantik kiut comel anggun or whatever gelaran yang diberi oleh korang semua ingin menyampaikan sebuah kisah cinta di gathering KBU hari tu . :P


LAYANNNN
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.

.

secara jujurnya first gathering utara dolu memang segan sangatsangat tahap nak menyorok belakang tiang lampu dah . *oke tahu tak muat . tapi gathering kali nie memang rasa seronok sangatsangat tidak terkira kelazatannya yang memang mabeles ! :D


semua gathering bestbest kan sebab dapat jumpa bloggers yang depan laptop je teros depan mata nampak segala jerawat semua . hehe


seriously memang sayanggggg sejuta kali berlemonlemanlimah sayangggg kat CIK GKSB sebab sudi anjurkan gather yang superb best ni disamping pembantupembantu yang comel lagi kiut , KAK SHIDA , PAKCU , ADY BUDIKA dan semua lah ! sayaanngg sangatsangat ! ehh tak lupa jugak PAPA KHAI antara yang bettren jugak . hik :P


ucapan pon dah panjang lebar macam keretapi tanah melayu . so, sekarang nak letak jugak gambargambar yang ada kat ceq time gath hari tu . yang tak dak tu sangat mintak maaf . laptop ada masalah problem mengdownload gambar yang korang dah bubuh kat pesbuk tu --'




sorry siapa tiada dalam gambar . yang tiada dalam gambar memang semua comeycomey superb belaka ! serious ! :D ada yuyu cinonet , ezmaliza yang kena jadik orang utan (opss sory :P ) ada kak ayushawlcinta tu , ada tatia , ada oshin , ada ceq . ehh ^^' 



geng wanita cantik lagi ^^'




 oke . gambaq ni kabur sebab kamera henpon tak rela amek gambar dorang kot . mihahaha :P terlalu ramai jejaka hati yang membuatkan ceq tercaricari siapakah dikalangan mereka yang berjaya merembat hati ini . ouh malu ! ^^' agakagak yang mana nak pilih ? kalau korang nak ceq rekemen :P



hai . abaikan ezma kat sebelah tu ye . mekasheh :P



oke . saya tahu saya gorila . >:(



gorila mengangkat si semut cinonet dengan jayanya . yeah ! ^^'


kepada abang nadh tersayang dan nadzlan terima kasih kerana mnjemput kami yang hanya sekangkang kera ini dengan menaiki pacuan empat roda berwarna pink yang lagi comel itu. maaf sebab kotorkan kereta u . hi ^^'


itu jela gambar yang ada disebabkan laptop kesayangan yang ada masalah problem dalaman yang menyebabkan semua menda takleh nak download dengan sewenangwenangnya . huh . 


over all memang gathering ni best sangatsangat ! even hujan haritu and plan tak jadik sikit . tapi seriously semua dalam KBU dah jadik macam adikberadik sampai tak tahu nak luahkan perasaan sayangg kat semua KBU macam mana . :') siapa yang dah join KBU memang tahu macam mana nak gambarkan perasaan tu . oke over . --'



kenangan time kotak beracun memang takleh lupa . haha ! oke la . tak tahu nak cerita apa sangat sebab mood gumbira masih menjalar-jalar . sekarang ni , ceq nak bawak hati yang duka lara sat jauhjauh sebab tak lama lagi dah tak duduk utara dah T__T





mekasheh ya . jangan lupa datang lagi . :)
*sory if ada yang tak mention nama . ^^'
silalah bermesra dengan saya tanpa segan silunya . :)






73 comments:

y u y u Z u l a i k h a said...

besar nya yuyu!! T_T

Syafique Azawadi said...

nak follow =.=

nadiemsharmz said...

besh nye tomat....huhu..ceq ni blogger timur tp duk utara dan tak segan nye nak join bloger utara bleh tak>>>,?..heheh

nadiemsharmz said...

besh nye tomat....huhu..ceq ni blogger timur tp duk utara dan tak segan nye nak join bloger utara bleh tak>>>,?..heheh

aniswany said...

wahh bestnya pegi gath tuh ;)
jeles nih,anis kt penang jew tpi x join pun ..huu segan lah T_T

AdiSuda said...

uittt..mana kaki yuyu??ahaha..pic yg tomat dkung dia tuh...kaki dia tak nmpk la..ahaha

c-tea said...

keciknye yuyu..

►AdamXis◄ said...

Assalam...waaaaahhh bagusnya gathering camnie...hurm2.nak jadi blogger utagha gak leh?dulu belajar kat perlis...tapi asal ganu...boleh laa boleh laa...hak3

Sharienz Sz said...

wah bestnye dapat gathering :)
sibuk yer cik tomate :)

efa said...

ampa semua comel2 km ja tak haha...terbaik la semua sobsob tak dan nak kenai ngn semua sb balik awai huhu

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

oh..seyes kecilnye yuyu!! =)

http://aniesandyou.blogspot.com said...

best nyer dpt berkumpul... knape la teman2 anies ni payah nk wat events cam ni??? waarrrghhh

Raji berkata said...

woahhhh mesra gak korang eh ;D
bestnyer T.T
oh Allah give me courage nk pergi gath
hahaha

JIJI YU said...

semut betol le yuyu..ahaha..

kirani+mia said...

tajuk entry, kisah cinta..bajet nk tgk sape la laling cik tomato neyh..hee~

nora amila ghazali said...

eh tak sangka.. bila ambik gambar tue.. malu... heheheeh nice to meet u.!!!

sumaiyah mokhtar said...

wahhhh bila nak gathering berdua dgn i, huhu

JuanYuan said...

bestnya dia asyik join gathering..Juan belum berpeluang nk join mana2 event..haha

btw,yuyu tu sgtlah kecik..

atau tomato yg..err

a n a . i z z t y said...

bestnya sayangg..jeles lahhhhh..nak jumpa jugak!!..huhuhuh....

comel dua2

Muhd Fadil said...

masa ni, otomen tercari-cari si timun. nak fire timun ~~ isk isk..

fRaMe+LenSeS said...

besh2.. suka2.. hehehe

cik pulau said...

bestnya gi gath..
bila cik pulau dapat join gath ni..
tak pernah2 lagi ni.. huhu..

YUL said...

peh, seronok gile eh, dapat jumpa blogger2.

Lulu caldina said...

keciknya yuyu tu..kecik sangat

~eZmALiZa~ said...

eeeiiii..comel nye ezmaliza tu....cene dye leh jadi org utan lakkk???ekekeke....

erika, kamu sgt comel! ase mcm nak cubit2 pipi tuuu... :P

A'IM said...

meriah betol korang :) nanti leh join lak

kay_are said...

nampak macam happening betul kat sane.. best2..

Myra Jay said...

Ruginya tak join gath KBU ari tu.. huhuu.. mmg asal nk p, tp las minit ada hal..huhuu

sarah mohamad said...

bestnya cik tomato. hiks. jeles lah. takpe, saya tunggu yang blogger kelantan nye gathering jelah. hihi :)

hanisa sabrina said...

uuu, bestnyaa.
tak pernah pergi gathering .wuwuw


cik tomato kering , mahu tak join contest kat belog sy ?

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

hehehe sama2 =)

~...AmALinA....~ said...

erika,,ina dtg cni ngintip jap..muahaha best2 gath ritu..=)

SoLy SoLicious said...

siyes geli hati tgk pic yg dukung yuyu 2..
salam pkenalan ye..

following u :)

Arol Mubin said...

Wah! Memang seronoklah join gath. Hari tue ada gath blogger Melaka, tapi Arol malu-malu kucing pulak nak join. ;D

beaty said...

wah bestnya ada gathering ya

tomatokering :) said...

@y u y u Z u l a i k h a ye yuyu mmg besaqqqq sangatttt ! :D

tomatokering :) said...

@Syafique Azawadi jom jom jom . haha :P

tomatokering :) said...

@nadiemsharmz buleh2 .. kawen dgn org utara la..haha :P

tomatokering :) said...

@aniswany hihih,, join la..best tau..mula2 je segan tau :)

tomatokering :) said...

@AdiSuda hahahahah !!! kaki dy kena sorok dek hantu ! ;P

tomatokering :) said...

@c-teammg kecikkk sgt dia..comell !

tomatokering :) said...

@►AdamXis◄ tak bulehhh !!! kawen ngn org utara dulu..miahahaha

tomatokering :) said...

@efa heyy efa pon comei.. :))
awat blek awai? xsempat bermesra..

tomatokering :) said...

@Khumaera Ismail aka Habibi Hamid mmg sgttt kecillll !!!! :D

tomatokering :) said...

@http://aniesandyou.blogspot.com anis buat lah ! siyes bestt !

tomatokering :) said...

@Raji berkata bestttt !! tapi raji tayah la g gath tu..kita dating dua cukup..miahahah

tomatokering :) said...

@JIJI YU mmg semuttttttttttt !!! hahaha

tomatokering :) said...

@kirani mia hahahah ! kesian... tpi siyes ada kisah cinta disebalik gath tu..hehe

tomatokering :) said...

@nora amila ghazali hihih amek skodeng2 je :P

tomatokering :) said...

@sumaiyah mokhtar jom jom su !!!! teringin jugak ! :)

tomatokering :) said...

@JuanYuanhahah juan tu yg tamo !! :P
haipp !! yuyu mmg kecik oke !!! >:P

tomatokering :) said...

@a n a . i z z t y jommm jumpa laling !!!!!!

tomatokering :) said...

@Muhd Fadilhahahaha ! carik ye ? timun dgr ada org carik2 pastu nyorok..miahaha

tomatokering :) said...

@cik pulau kalau ada cik pulau p ja.. mmg syiokk !

tomatokering :) said...

@fRaMe LenSeS suka siapa ? hahah

tomatokering :) said...

@YUL shonokkk sgtttt :D

tomatokering :) said...

@Lulu caldina mmg kecikkkk sgtttt :D

tomatokering :) said...

@~eZmALiZa~ miahahahahah !! kesian ezma jadik org hutan ! ;P

sebek tak kena cubit :P

tomatokering :) said...

@A'IM boleh2.. napa tak join ritu ??

tomatokering :) said...

@kay_are memang happening sgt.. tak puas ! :P

tomatokering :) said...

@Myra Jay laaa yaka ? tak pa..nnti ada lagi join la :)

tomatokering :) said...

@sarah mohamad sila jeles..haha :P

tomatokering :) said...

@hanisa sabrina hihihih :P

tomatokering :) said...

@~...AmALinA....~ best sgtt ! tgk ina pnya lesung pipit . haha

tomatokering :) said...

@SoLy SoLicious hihih tengs laling.. :)

tomatokering :) said...

@Arol Mubin rugila kalau malu arol..hehe

tomatokering :) said...

@beaty aah beaty ! best sgtt ! :D

madoxezul said...

@y u y u Z u l a i k h sangat comel lowrh,,,a

mr E oSk gurL said...

yuyu sgt kecik rupa nya...c0mey ja....erika pn comey....best la depa gathering....suka3....kami x p pn...=( kami singgah n follow sini... ^_^

el-janna said...

wahai tomato wah jelesnyee

♥yaya budak suka embun♥ said...

beznya depa. hahaha. kami jeles. hehehe

p/s : skandal mana?? hahaha

alinac lover said...

waaa~ sabar jela..huuu~ kalo yong p mana nak letak muka~ malu~ huuu

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

wah beshnyaaa!!
yuyu pun adaa..
sure beshkan!!



salam singgah dari mummy weiyda♥
keep it up blogging ya dear♥
‎(◕‿◕✿)

hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome