3.30.2011

saya rasa saya seperti budakbudak --'




assalamualaikum semua :)



perot gendot dah berjoget joget dengan jayanya sebab tak sarapan pagi tadi . ayam dan nasik yang mabeles lagi enak dah melambai lambai dengan girang nya sekarang . tak pe , lepas post entri nie ceq akan melahap tanpa segan silunya dan tanpa memandang kiri ke kanan walaupun orang panggil . FULLSTOP !

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

oke nak sambung cerita sebenar entri ini . entri ini ditujukan khas buat semua yang membacanya . ^^'



I AM BABY GIRL ! :)



*itu baby girl ye laling semua :P




hai ! saya baby girl ! 


-- saya tak suka PINK

-- saya suka OREN

-- tapi saya tak suka makan buah oren 

-- saya suka teddy bear 

-- saya tak boleh tidur tanpa teddy bear saya

-- saya baru umur 2 tahun

-- tapi saya dah ada blog

-- blog saya cantik kan ? karton karton gitu

-- tapi saya tak reti renovate blog :'(

-- saya tak pandai berblog :'(

-- saya reti lukis karton yang huduh sahaja tu pon lepas mama ajar saya

-- saya sayangggg mama saya

-- saya selalu terfikir bila saya nak besar ni . saya nak umur saya 20 tahun --'

-- bila dah besar saya nak jadik designer

-- saya teringin nak jadik matang macam semua orang

-- saya masih tak tahu buat keputusan sendiri

-- baju pon mama yang belikan

-- saya nak berjalan sendiri , tak nak merangkak rangkak

-- saya nak tolong beli kari untuk mama

-- saya tak nak mengharapkan orang untuk dokong saya sentiasa

-- boleh saya cepat membesar tak mama ?




SAYA NAK JADIK MATANG ! --'




*sekadar meluahkan perasaan ^^'
mekasheh ya . jangan lupa datang lagi . :)







52 comments:

y u y u Z u l a i k h a said...

yuyu pun nak jadi matanggg!

Pakcu said...

hoi budak!

mizzkechique said...

ahaks...sungguh chumel.. =)

nuruashia said...

cik tomat mmg sweet :) matang ta best ahhahah.

c-tea said...

huhu..suka bab baby ni...even umur ct 20tahun7 bulan....baju ct, semuanya ibu yang belikan..even ct dah kerja...kasut ct pon ibu yang belikan..even ct dah pergi kerja sendiri, ct tetap tak mampu buat keputusan sendiri..

ct baby lagi ke??hehehe

el-janna said...

huh??? tomato r u ok?

b a m b a m ' s said...

lalu mama bambam pon menjawab..

sayang.. semua orang akan membesar melainkan jika nyawa kita ditarek awal.. masa kamu akan tiba nanti..lagi pon knape nak membesar. jadi budak2 kan best!!

hahahahha

Syukri Hasshan said...

silalah matang..
Nadzli..ajaq dia bagi matang nooo!!!hahahahhahaha

a n a . i z z t y said...

comel...hehehhe.... :)

EpoLღKunang2 said...

Elele.. kiut la tu. hehe ^^

♥yaya budak suka embun♥ said...

hai baby girl! :D

fyna said...

suke kaler oren?samela kite.
:)

sumaiyah mokhtar said...

hahahaha muka you mmg sesuai pun dgn kanak2, comeyyyy je. huhu

Adlan said...

hahahaa..live your life cik tomato!;p

nadiemsharmz said...

rase diri ni pon xmatang jugak..dh umo 21 tapi cam 12 jek..hahha...bru nak amik upsr taun nih...

MiaDiera said...

saya pun tak boleh tidor tanpa teddybear saya:D

kiera'sakura said...

meyh2 akak dukung baby laling nie...hehehe

JIJI YU said...

ko tak matang lagi ke..

cEmpAkA BirU said...

Hai..

Tak per, nanti bila sampai masanya
Kita akan matang sendiri..

Just be urself, tu yang penting

=)

kirani+mia said...

xleh nk tolong la..hang kna la berubah sdri..smpai bila nk jadik kecik neh..hahaa..:P

little cart00n said...

best apa jadi kanak2 ribena! :p

tomatokering :) said...

@y u y u Z u l a i k h a yuyu dah matang !!!! hehe

tomatokering :) said...

@Pakcu hoii pakcu ! ;P

tomatokering :) said...

@mizzkechique hihi tengs :)

tomatokering :) said...

@nuruashia hihi tengs laling ! :) kdg2 dlm hdup kna jadik matang jgk kan..he

tomatokering :) said...

@c-tea yupp ! ct baby lagi tu ! haha :P

tomatokering :) said...

@el-janna im ok jenna laling.. soetimes feels like nak jadik matured bule tak..huu

tomatokering :) said...

@b a m b a m ' s wahhh~mama !!! jadik budak mmg best tpi sometimes kna jadik dewasa jgk..huu

tomatokering :) said...

@EpoLღKunang2 opkos kiut ! miahahah :P

tomatokering :) said...

@♥yaya budak suka embun♥ hai yaya !! hihih

tomatokering :) said...

@fyna wee~ada geng oren ! yahhh !

tomatokering :) said...

@sumaiyah mokhtar haha ! malu i la you ckp camtu..auww ;p

tomatokering :) said...

@Adlan hihi tengs adlan laling ! :D

tomatokering :) said...

@nadiemsharmz hahah ! nadim tipuuuu !!! :p

tomatokering :) said...

@MiaDiera hihi mia , kita geng ! :D

tomatokering :) said...

@kiera'sakura berat la kak kira .. kang bby yg dokong kak kira ..hihi ;p

tomatokering :) said...

@cEmpAkA BirU hai cempaka biru !

tengs .. cuma ternanti bila la nak jadik matang ni..huhu

tomatokering :) said...

@kirani mia hahaha ! ang la tolong besarkan i..haha

tomatokering :) said...

@little cart00n hihi jadik katon la best ! ;P

Raji berkata said...

tak puas ati betul
kenapa Oren kau warna pink? =.=
Pink kau warna oren?

ps: nak matang mcm aku?

tomatokering :) said...

@Raji berkata haha aku buta warna .. ;p

ko matang ke ? ;p

nurul husna said...

haha.. cumeynye. ;))

Cik Yana said...

Umur 2 tahun dah tahu tulis belog? wahhh~ anak sape ni? anak sape ni? Hehheeh~

Entry terkini: Happy Birthday Superman!!! :)

yayalya said...

nanti lama2 mesti u akan lebih mature.. i pon dulu mcm tu jg :)

kay_are said...

memang x matang pun.. ish ish.. =P sile matangkan diri anda ye lalink tomato.. <-- saje cari pasal

sarah mohamad said...

baby tuu, cik tomato ke? coooomel giteww! hiks

tomatokering :) said...

@nurul husna hihi teng una laling :)

tomatokering :) said...

@Cik Yana hihihih cik yana jahatt ! :p

tomatokering :) said...

@yayalya hope like that . he :)

tomatokering :) said...

@kay_are haippp ! jahattt !!! cepuk kang !

tomatokering :) said...

@sarah mohamad hahah , ada rupa mcm ceq kan ? :P

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

hai baby cantikkk!!
baby ni pandai lukis larr..
ajarkan mommy bleh??
nice entry..
sweet jerk!!



salam singgah dari mummy weiyda♥
keep it up blogging ya dear♥
‎(◕‿◕✿)

hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome