7.22.2011

sedang menanam tomato yang kian busuk



assalamualaikum lalings !

sila baca keseluruhan entri dengan semangat yang turun dan naik kekadang tak tahu sebab apa . mungkin telah dikenakan antibiotik oleh doktor siam semenanjung sana kot . sobsob .



bukan nak sangat hamik gambo dengan dia ni . kena paksa je . -..-''

budak tecikk ni pon nak peymes jugak


hari ni tomato nak jadik silent reader belog korang yang makin hari makin cantek belaka kalah angelina jolie . hupdate pon tak seberapa akibat masalah gangguan jiwa dan mental mungkin akibat keracunan di dalam minda dan otak semalam . 


mood kemalasan pon menghimpit jiwa dengan pergi buat kerja basuh baju , cuci pinggan  pong lemah gemalai ala ala menari sijundai . -..-''


senarai beloglist pon dah makin bertambah . buleh lah pergi tejah jus tomato , jeruk timun , sos tomato , belogshop tomato tu . semua nak nak nama tomato jugak wajib hade . kehkehkeh >..<''






p/s : ahh nampak sangat entri tak bernyawa nih . mencikk ! -..-''



haha tak habis masalah mental nih .
lupa makan obat -..-''



17 comments:

Cik Ezy said...

auwww farid kamil..
nk mtk autograp!!!
kehkehkeh

nanakimie said...

adeh..mcm kenal je jejaka sebelah tu:)

Nazz@Purple said...

ye ke..farid kamil eh tuu

aniswany said...

FARID KAMIL !

oke jeles -.-

CintaKhadijah said...

sy bace dgn semangat naik x turun2.
;p

nuR izyan said...

farid camel!!huhu..slh lak..
farid kamil...
untung arr dpt bgambo..
tp x pe..x jeles..xmnt pon die..hehe :)

laskar pelangi said...

cis! dengki auwwww

Elie Lily said...

kem salam abg farid!
lama tak jumpa dia..
dulu kat kolej salu jumpe dia!
senior katanya! hahha

nuruashia ♥ said...

OMG egegege..FK tuss..nk sign ahahha

Wanie said...

farid kamil????
waa, cane leh amik gambar ngan die..
nak jugak..hehe

FariehanIbrahim [LBC] said...

eh, cik tomato amek pic ngn ex-bf kite larr..kihkih :p

Lulu Caldina said...

ada pape ke dgn farid tu?? ke sedara :)

ღ p!nk veLvet ღ said...

pergh! menjelez tgk picca fes 2 :P

sarah mohamad said...

jelessss ni dapat amik gambar dgn farid kamil ! mencik! hehehe

Dalin said...

farid kamil? tak ensoommm... -..-


Isk! sedap la sos tomato.. makan dgn nugget.. or burger.. fuh!!

bedpet said...

cik tomato ni asyik amik gamba abg kite je. mencik taw. haha ^..^

h A n Y S said...

perghhh jumpa farid kamiiiilll..sweet tak dia??!! (haha! gedik je)

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome