7.29.2011

arghh !! benci lah contest LIKE LIKE LIKE ni !


assalamualaikum lalings ! ^^

sebelum itu, tujuan saya mengadakan mengpublishkan entri ini tanpa segan silunya saya mahu memaksa anda supaya rela mengeLIKE gambar seorang peladang yang chomot yang perasang chomel . sekian . -..-''
1) http://www.facebook.com/happyl​ifeshoppe

2) http://www.facebook.com/photo.​php?fbid=247672821918388&set=a​.244824108869926.67020.1644837​80237293&type=1&theater
sila right kelik gambar ;)
arghh tadi jumpa tuan belog dodol ni . buleh pulak lupa hamek gambar . fine . >..<''


arghh ! memang mencikk pong kan ? korang pong sama kan ? ngee~ tapi sebenarnya korang kena support contest macam ni . sebab ? *cett padahal promote muka sendrik -..-''

bukan bukan . sebenarnya korang kena support sebab sebenarnya tu salah satu strategi pemasaran dorang dalam usaha memerah keringat dalam menjalankan bisnes dorang . kalau dorang tak buat macam tu korang ingat ada ke orang nak kenal and tahu bisnes dia ? ada butui tak ? *sambil buat gaya bisneswoman berjaya -..-''

tomato tahu ramai tak suka kan nak LIKE LIKE kalau orang suruh LIKE kan ? nak buat apa LIKE kan ? bukan ada kena mengena ngan korang pong kan ? *pehh kejam ayat .  

contoh paling senang macam korang ping entri ataupon promote fanpage korang . kenapa korang buat macam tu ? sebab korang nak blog korang dikenali kan ? nak orang baca blog korang kan ? ada butui tak ? kalau tak promote apa guna fanpage , apa guna buat bisnes kan ? ^..^

cenggitulah ceritanya . jadi sama sama lah kita support orang lain kalau kita pon sama macam dorang nak disupport oleh orang lain . *pehh paham ke ayat keling aku nih -..-''



mekasheh ya , sila datang lagi . ^..^
jangan lupa LIKE LIKE LIKE ;p



13 comments:

Bulan said...

dah like da.jgn nangis :p

meaw said...

pe ni like like like ...... letih ah weyh promote gambar, adeh....

nuruashia ♥ said...

jgn nges2 n jgn sedeh2 ehheeh :)

iejjah said...

haha...xley blah..tjuk kontrovrsi jek :P..iejjah da like :}

asyiqin nasir said...

semoga berjaye hihi

♥Cik Nurfarah♥ said...

kita pun menciiii..

kaizen said...

buat event lg bgus dari spam inbox... tp kalo smpi semua benda nk join... join kontes sane sini org pon naik muak....

*pendapat peribadi semate2... sebarang sakit hati/butt hurt mahu pon sakit jantong adelah tanggungjawab sendiri..

salemaziz said...

like jgn xlike. :D

JIJI YU said...

mencikkknye akuuu..

http://aniesandyou.blogspot.com said...

loooiiikkkkkkeeeee...

errr kira ke tu?



Hadiah

Amy A. said...

aahaha..susah la nk menang kontest2 like nih...kadang2 tu xbrape nk menarik pon..tp like nye berbilion2..(ok hyoer bola)

sy salo0 je gatal masuk..tp tu lah..xpuas ati mereka2 yg pakai exchange vote tu..xpaham mane diorang dpt skli 30 vote nk exchange..:p

cinnamon.com said...

tak like pun cute jugak..

Rtp Farra Arisha said...

so much likeeeeeeeeee ;)

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome