7.20.2011

muda muda dah ada alzheimer



assalamualaikum lalings ! 


pehhh hari ni bizi tak ketahuan pulok golekgolek pon baru berapa buah belog yang super duper chomell plus best dari belog peladang chomot yang reti lap hingus je hari hari . haish . *tak baik mengeluh kan -..-'' 

besok lagi nak gegolek pon tak sempat agaknya gara gara mama kena pergi kursus berbekalkan berukbeng dari celcom yang terbaik servisnya dan laptop kesayangan yang dah lama tak kena belai dengan lembut . *haish lagi -..-''


rindunyeeeee gegurlllllll >..<''

ouh abang kacak kegemaran ada dalam teww . >..<''


cukuplah sekadar dua gambar besar nak ditempek tempek macam bedak jonson yang wangi . yang lain simpan dalam album pesbuk yang dah dilock berserta dengan kata kunci yang super duper hebat sampai hackers pon tak buleh bukak . *haishh rahsia rahsia .

cariklah antara muka muka kudus dizaman kegemilangan SPM . haish rindunyaaa memuncak muncak terhadap muka muka kudus yang sekarang semua lawa tak hingat dunia kalah preity zinta dengan kajol . jumpa kat luar pon dah tak kenal agaknya . *errkk oberr kemain -..-''

tadi ada sorang member laki tegur kat pesbuk . haish buleh pulok tak hingat nama and muka dia . maklumlah memasing dah besar panjang kacak habis , perot steady , badan taff memang beza sangat time skolah dolu . pulok dolu ai ni jenis miawwmiaww low profile . mana nak pandang laki kacak . *sekadar beri jelingan manja sikit jeww . kahkahkah >..<''

makin lama makin membesar rasa . badan , pipi semua kembang kembong sampaikan hotak pon kurang daya ingatan nak ingat member sendiri . maaflah dapat kawan yang menghadapi masalah besar untuk mengingat muka muka kudus yang tak feymes dolu . sobsob *ngelap hingus -..-''



entri ini ditulis dengan penuh rasa 
kecintaan terhadap member dolu . sobsob T_T




15 comments:

Wanie said...

klu member sekelas pun tak ingat memang parah la cik tomato ni..haha

abg kacak yg pakai baju peach tu kan..kan...kan

SyUhAdA said...

haha..
muka sume innocent je dlu2...

NURUL AINI NORAZMAN said...

aini pon xkenal gak klu jmpe kawan yg dulu satu kelas,.sbb muka dah berubah giler,.hahah

nuruashia ♥ said...

alahai rindunyeee T_T
tbe2 over plak ahahha

spankuning said...

aku tau abang kacak kau yang mana pcar. sama dengan abang kacak kegemaran aku jugak en en en :D

CintaKhadijah said...

wah~ muke kemain cam kanak2 girang ye cik tomato..hahaha

http://aniesandyou.blogspot.com said...

memory lasting 4ever


Kerana LiverpoolFC episode 4 (finale)

fazilzura said...

kalau kwn kelas lebih dr 40org aci je x ingt.. kdng2 muke mereka sgt2 le lain dr zaman kocik2 dulu kan

hana sudradjat said...

HAHAHA.kelakar lah cara kamu tulis post ni.

nanti reunion macammana nak buat sesi flashback ni?hahaha

muka semua org berubah,saya je yang tak T.T *MASIH LAGI MUKA KANAK-KANAK RIBENA*

zeeLa-AtiE said...

haha..
rindu plak ye..
kami pon same..rindu bebudak skolah =(

saiazuan said...

rindu zmn skolah rendah n menengah bawah je.. menengah atas x rindu langsung huhu

SoPHiEa ZaaRa said...

hahaha. igtkan betul la alzheimer td. ces~

sarah mohamad said...

hehe saya pun kalau kawan2 tegur dekat fb kan memang tak ingat hehe payah nau nak cam orang ni hehehe

norihan bakery said...

k.nor lg dashyat...kawan kenal kita...tapi akak yg tak kenal di org,maklumlah dulu comot sgt...betul ke..norihan ni?perasan la pulak..

Nour Akmal said...

sweet je gmbr sekolah ni..
zmn yg lg best..

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome