7.09.2011

pre-loved : meh usha murah murah je :)



assalamualaikum lalings !
camat petang sayangs ! ^^


kali ni memang betol betol punya nak jual . tapi untuk gegurl jela ek . laki takde stok lagi . hehe , orang sibuk perhimpunan BERSIH , tomato sibuk BERSIH kan lemari yang dah usang . ;p

harga murah berbanding yang tomato beli dulu . tomato beli murah , so jual murah la . hehe , korang usha usha lah dolu apa yang ada ea . kalau berkenan nanti inbox je tomato kat pacebook tomato . semua harga including postage . ^^


PIC 1


price : RM 16
original price : RM 24
fit to size M and L
baru berapa kali pakai . kain masih elok dan cantik ^^

PIC 2


price : RM 10
original price : RM 18
fit to size S and M
kain jarang kena pakai dengan inner :)

PIC 3


 price : RM 12
original price : RM 22
fit to size M, L and small XL 
still in good condition . best kain dia :)

PIC 4

price : RM 7
original price : RM 15
free size : fit to M and L
still look new and comell :)

PIC 5


denim jacket
price : RM 18
original price : RM 34
berbulu sikit but still in ggod condition and selesa dipakai :)
fit to M and L

PIC 6


price : RM 16
original price : RM 30
boleh laras panjang dia . not too small . :)


if berminat korang boleh inbox tomato oke . bagitahu pic yang mana yang korang nak . nak tanya pape pon boleh . :)




p/s : -- pos bergantung sama ada pos express atau pos laju . 
-- warna mungkin tak sama dengan gambar sebab faktor pengcahayaan . :)
-- model kecik nampak besar pulak baju . hee




18 comments:

sarah mohamad said...

amboi cik tomato dah mula jual menjual pulak hehe :D

ღ p!nk veLvet ღ said...

denim jacket tuh cun ... tp arap maaf, bdn mcm king kong ni jgn mmpi lah nak beli, hahaha!

najihah sahami said...

waa..sempat lg menjual ye..nape jual semua ni?syg lol..

Aliza Zeke said...

wahh...dah wat bisnes kecil2 lan yer..hehe

JIJI YU said...

aku pon nak wat bisness gak le

ainthegorgeous said...

wah, idea bagus ni. nk bsnes gakla. hehe.

tomatokering :) said...

@sarah mohamad hehe sarah beli la ;p

tomatokering :) said...

@ღ p!nk veLvet ღ hihi yeke .. kingkong comel tape ;p

tomatokering :) said...

@najihah sahami tamo pakai la sayang .. jual la .. huk

syg mmg syg tpi ....

tomatokering :) said...

@Aliza Zeke aah .. kecik2 je .. jemput la beli ;p

shahjiehan said...

hehehhe.. model x mau syum pon..pgl la hana tajima.. sweet~

KizZ said...

Wahh..dah jadi businesswomen sudah..nice lah baju-baju tu sume..and murah-murah pulak tu...Ish..

norsharmila said...

hehe..npe model lain ni? share partner ke? ;p

cikpia said...

beg tu macam menarik........ hmmmmmmm.....

Hans said...

beg tu nampak menarik
:-)

Keputusan Jom Main Teka - Teki

amna said...

dah berjual skrg. wish u luck!!

apik pehe said...

tomato..baig free jer la kat apik

rasta said...

Semoga berjaya cik tomato cun....dengan blog pun leh promote produk kita sendiri ...nice peluang yang ada cik tomato gunakan sebijaknya...

salam kenal dari rasta

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome