7.18.2011

bosan lah dengan blog ni



assalamualaikum lalings!

entri penuh dengan hidung kembang semangkok lagi bukan akibat dipuji tapi akibat daripada hobi yang telah menjadi sindrom . ^..^''



" kekadang rasa bosan dengan belog ni . somebody do something please . memang dah menyampoh tahap tenok beranak seplohbelas dah ni "


 

 tolong baca ayat di atas sambil menitiskan air mata sambil buat muka bosan sambil tekan pangkah dekat window tu . sobsob .*ngelap hingus -..-''

sumpah sampai bila bila tomato sayanggg sangat ladang buruk ni . kalau korang tak suka cakap tak suka . mencik mencik ! *sambil pukul pukul dinding >..<''

tacing jap pepagi ni . ouh mood awal awal lagi dah ke laut mencandat sotong . *sobsob ngelap lagik -..-''




 mekasheh sudi melayang perasaang tomato >..<''



 tinggalkan link kat SINI !

jom tengok barang cantik & murah kat SINI !




15 comments:

syafeika edora said...

haha.. awal pagi mood leleh..

aishah said...

alalala...jgn la mcm ni...semangat baybehhh!...=)

Citarasa Rinduan said...

assalamuaikum.........
dik,.

kak lama tak singgah sini..
rasanya nak kena godeh2 balik entry kamu lama

semoga kamu diberi kesejahteraan y baik2 ya

Cikya said...

Awat pulak Tom ooi~
best apo blog ni.. :D
kipitdap..
kalau nak pukul dinding kasi smash kuat-kuat eh..
hehe

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

ladang tomato ni sgt cumil..akak suker

H.J said...

pagi dah mencadat sotong..buat apa nk sedih lg.haha

ღ p!nk veLvet ღ said...

nape buhsan laks? chanteq jew ladang bunge ni ... eh ??? hahaha~

http://aniesandyou.blogspot.com said...

jgn la cenggitu..

Kerana LiverpoolFC episode 1

Kerana LiverpoolFC episode 2

Kerana LiverpoolFC episode 3

nurain.samsudin said...

alolo chill :)

aishahNewdestiny said...

suka jugak singgah ladang ni.
tomato ooo tomato
singgah sini yuk !

Nizam Ijam said...

jgn la sedih...nnti tomato tak berbuah da...hehehhee :)


” Nizam Ijam Dot Com”

nuruashia ♥ said...

aww.. jgn tinggal cmni jee ladang tomato ni syg :)

nuru tny yg gelang manik2 kaler itam tu..ade x?? ehhehe

J.Syazwana said...

apa sedih2 pepagi ni. tak baik nanti rezeki tak masuk. heee :)

ILA HonEyBuNNy said...

napa lak bosan neh?ngeh3..

sama la..kadang2 bosan berblog kadang2 suka lak..ehheh

Cik Ezy said...

buang rase bosan tu..
hehekk

 
Fully Design By Izza sakura | For SIMATAFANDA2013 ©| Best View: Google Chrome